spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăCulturaExpoziție internațională din agenda GORJFEST 2021, vernisată la Palatul Culturii din Drobeta...

  Expoziție internațională din agenda GORJFEST 2021, vernisată la Palatul Culturii din Drobeta Turnu Severin

  O expoziție internațională de arte vizuală este  organizată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj la sala ”Gh. D. Anghel” a Palatului Culturii ”Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin

  Evenimentul face parte din agenda GORJFEST 2021. Din expoziție fac parte picturi semnate de artiști din Spania, Argentina, Franța, Cipru, SUA, Canada, Israel, Africa de Sud, Italia, Austria, Serbia, Republica Moldova, Bulgaria și România.

  „A fost prezent luni seara în sala ”Gh. D. Anghel” a Palatului Culturii ”Teodor Costescu” Ion Cepoi, managerul CJCPCT Gorj, cel care a avut și o surpriză pentru cei prezenți, mai precis lansarea cărții ”Romanțe pentru prea târziu. Facebook poeme de dragoste din vremea pandemiei„ apărută la Craiova în 2021. Au mai luat parte la eveniment Sorin Vidan managerul Palatului Culturii ”Teodor Costescu”, Crina Bebec, reprezentant al Palatului Culturii din municipiul Drobeta Turnu Severin, șef SPIRC colonelul Claudiu Balaure, dar și mai mulți angajați din cadrul ISU Mehedinți, colegi ai artistei Oara Larisa Mutu Mindoiu care a avut mai multe lucrări expuse“, se arată într-un comunicat de presă al CJCPCT Gorj.

  Va fi o colaborare puternică

  Sperăm ca în 2022 să ne bucurăm și de prezența fizică a artiștilor străini. Curatorul expoziției Teodor Dădălău a ținut să precizeze că anul viitor va fi unul plin de acțiuni realizate împreună cu instituții culturale din Severin.

  „Expoziția va fi deschisă publicului până în data de 20 noiembrie 2021”, a declarat Crina Bebec, reprezentant al Palatului Culturii „Teodor Costescu” din municipiul Drobeta Turnu Severin.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: