spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăEconomicGrupul 5 de la termocentrala Turceni a fost oprit pentru lucrări de...

  Grupul 5 de la termocentrala Turceni a fost oprit pentru lucrări de mentenanță

  Un grup energetic de la Sucursala Electrocentrale de la Turceni a fost oprit pentru lucrări de mentenanță. Astfel, activitatea grupului numărul 5 a fost sistată zilele trecute. Lucrările de mentenanță sunt obligatorii, având în vedere perioada lungă de funcționare fără oprire și uzura la care echipamentele sunt supuse.

  În locul grupului energetic numărul 5 a fost pus în funcțiune grupul energetic numărul 7. Sucursala Electrocentrale de la Turceni produce energie cu ajutorul unui singur grup energetic, cum se întâmplă de ceva timp.

  Se funcționează tot cu patru grupuri energetice la CEO

  Complexul Energetic Oltenia funcționează la această oră cu un total de patru grupuri energetice. Încă de la finalul anului trecut, compania energetică a redus activitatea, la numai patru, numărul de grupuri energetice care funcționează simultan. Acest lucru este pus pe seama lipsei cărbunelui din depozitele de la sucursalele electrocentrale. În momentul de față, la Termocentrala de la Rovinari sunt pornite două grupuri energetice, iar Turceni și Ișalnița folosesc numai câte un grup energetic.

  La Sucursala Electrocentrale de la Rovinari sunt în funcțiune grupurile energetice numerele 3 și 4. La termocentrala de la Turceni se produce energie cu ajutorul grupului energetic numărul 7, iar la Sucursala Electrocentrale Ișalnița este pornit grupul energetic numărul 7. Producția medie este de 700 MWh.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: