spot_img
19.9 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăEconomicMinistrul Energiei, invitat de liderii sindicali la o întâlnire la sediul Prefecturii...

  Ministrul Energiei, invitat de liderii sindicali la o întâlnire la sediul Prefecturii Gorj

  Organizațiile sindicale din cadrul Federației Naționale Mine Energie (FNME) solicită o întâlnire extinsă cu privire la viitorul Complexului Energetic Oltenia (CEO). Întâlnirea a fost stabilită pentru data de 15 martie, la sediul Prefecturii Gorj. La aceasta au fost invitați să participe parlamentarii de Gorj, președintele Consiliului Județean Gorj, prefectul județului Gorj, Directoratul CEO și ministrul Energiei, Virgil Popescu.

  „Având in vedere situația de tensiune, nemulțumire și încordare a celor peste 12.000 de angajați ai Societății Complexul Energetic Oltenia SA, generata de:

  – întârzierea aprobării Planului de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia SA;

  – necesitatea adoptării unui act normativ în vederea acordării de venit de completare pentru salariații societății afectați de programul de restructurare;

  – necesitatea adoptării unui act normativ referitor la reducerea vârstei de pensionare, aplicabil salariaților societății, solicitam participarea dumneavoastră la o întâlnire cu reprezentanții organizațiilor noastre, pentru identificarea unor soluții comune la problemele cu care se confruntă salariații companiei, in data de 15.03.2021, ora 12.00, la sediul Prefecturii Gorj“, se arată în invitația transmisă de către FNME.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: