spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAbuzuri la termocentrala Ișalnița sesizate de un angajat

  Abuzuri la termocentrala Ișalnița sesizate de un angajat

  Florin Cimpoieru, angajat al termocentralei Ișalnița din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a trimis un memoriu către Ministerul Energiei în legătură cu o serie de presupuse abuzuri pe care acesta le-a constatat: „Am făcut un memoriu la Ministerul Energiei în legătură cu abuzuri grave împreună cu ticăloșia conducerii de acolo. Am depus 120 de probe materiale. Am și alte probe pe care o să le depun în instanță, pentru abuzurile de acolo“.

  „Au explodat stații de 6 kW“

  Florin Cimpoieru a spus la o emisiune la Tele 3 că situația este gravă pentru că au fost promovați pe posturi cu mare răspundere persoane incompetente: „În termocentrala Ișalnița suntem exact ca la Apele Române. Este un șef de tură în camera de comandă a două grupuri de 330 de MW care nu știe noțiuni elementare. Eu am plecat din postul de șef de tură. Nu poți să asiguri securitatea oamenilor din subordine și a terților care vin acolo. Nu poți să asiguri securitatea instalațiilor. Au explodat stații de 6 kW acoperite de Directorat și de Ișalnița prin manevre greșite. Este distrus un ventilator de la blocul șapte, s-au distrus ventilatoare de 6 kW“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Asa este in tot CEO-ul. Sunt foarte multi ingineri „facuti la norma” la Petrosani (fara frecventa si trecut examenele cu bani), acestia reusind prin pile, cunostinte, relatii, sa obtina si post de ingineri in mai toate carierele Complexului Energetic Oltenia. Acesta este motivul principal care face ca multe firme de stat sa intre in insolventa si apoi inchidere (persoane nepregatite in domeniu ajung sa conduca diverse lucrari de intretinere si reparatii la care ei isi dau cu presupusul).
   Din aceaasta cazua directia in care merge CEO-ul este una singura, adica tot in jos.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: