spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAmenzi aplicate în cartierul Meteor pentru arderea de deșeuri

  Amenzi aplicate în cartierul Meteor pentru arderea de deșeuri

  Mai multe persoane de etnie romă din cartierul Meteor, din municipiul Târgu Jiu, au fost amendate de către comisarii Gărzii de Mediu Gorj pentru arderea de deșeuri. Este vorba de cabluri electrice care sunt arse pentru obținerea cuprului.

  „Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au efectuat acțiuni inopinate în seara zilei de 28 iunie, într-un cartier de la marginea Municipiului Tg Jiu, unde au descoperit persoane fizice care ardeau deșeuri. Au fost identificate persoanele în cauză și au fost sancționate cu amenzi în valoare de 10.000 lei“, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Gorj.

  Amenzi de 6.000 de lei la Novaci

  În urmă cu doar câteva zile, comisarii Gărzii de Mediu au aplicat mai multe amenzi în Novaci, pentru modul în care sunt eliminate apele uzate: „Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au verificat pe raza localității Novaci, măsurile dispuse la controalele anterioare cu privire la modul de gestionare al apelor uzate din gospodării individuale. În urma controlului, mai multe persoane fizice au fost sancționate cu amenzi în valoare de 6.000 lei“, se arată într-un comunicat al Gărzii Naționale de Mediu Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: