spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăEvenimentJurnalistă din Gorj jefuită în timp ce transmitea de la marșul AUR...

  Jurnalistă din Gorj jefuită în timp ce transmitea de la marșul AUR de la Alba Iulia

  Iulia Blondea, corespondent al România Tv din județul Gorj, a rămas fără portofel în timp ce transmitea un eveniment organizat de AUR, la Alba Iulia, de Ziua Națională a României.

  Jurnalista avea portofelul în rucsacul pe care îl ținea în spate. După ce a încheiat transmisiunea, aceasta a constatat că rucsacul era deschis, iar portofelul cu bani și documente nu mai era. „Cineva mi-a deschis rucsacul în timp ce mă aflam la marșul organizat în centrul orașului Alba Iulia. Mi-a fost furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permisul de conducere, cartea de identitatea și o sumă de aproximativ 800 de lei. Nu m-am gândit că se poate întâmpla așa ceva la o manifestare de 1 Decembrie“, a povestit jurnalista.

   

  Speră ca făptașul să fie prins

   

  Iulia Blondea a sesizat Poliția și speră că își va recupera portofelul: „Am sesizat Poliția în legătură cu cele întâmplate și s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt. Polițiștii mi-au spus că se vor face verificări, că se va încerca să se identifice eventuale camere de supraveghere video. Este un dosar cu autor necunoscut, dar sper să fie găsit făptașul. Aveam în portofel mai multe carduri bancare și documente. Sper să le recuperez măcar pe acestea“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: