spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPeste un kilometru de setcă a fost scos din barajul de pe...

  Peste un kilometru de setcă a fost scos din barajul de pe Jiu din zona Turceni

  Peste un kilometru de setcă a fost scos în noaptea de marți spre miercuri din barajul de pe Jiu din zona localității Turceni de către lucrătorii Agenției Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj. „Plasa fusese introdusă de puțin timp. Cu toate acestea, am găsit aproximativ zece kilograme de pește din speciile lin, știucă și caras, care a fost eliberat. Am beneficiat de sprijinul poliției în această acțiune. Setca urmează să fie distrusă“, a spus Claudiu Fiu, vicepreședintele AJVPS Gorj.

  Lacurile sunt monitorizate

  Braconierii au reușit să fugă. Unul dintre ei a fugit cu barca pe lacul de acumulare. Cu toate acestea, plasa care a fost capturată are o valoare mare, de câteva mii de lei. „AJVPS Gorj organizează în permanență astfel de acțiuni pentru a descuraja astfel de practici ilegale. Toate lacurile pe care le avem în administrare sunt monitorizate atent“, a mai menționat Claudiu Fiu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Nu ca a fugit braconierul cu barca …Păi unde a fugit pe marte și-a luat zborul cu barca si voi nu ati avut avion sa-l urmăriți vrajeala era deal vostru normal

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: