spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
joi, iunie 8, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPolițiștii locali din Târgu Jiu, în război cu vânzătorii ambulanți

  Polițiștii locali din Târgu Jiu, în război cu vânzătorii ambulanți

  Polițiștii locali din Târgu Jiu le-au declarat război comercianților clandestini.

  „Polițiștii locali au intensificat, în această perioadă, acțiunile pe linia combaterii comerțului ambulant ilicit și creării unui climat de siguranță pentru cetățenii municipiului Târgu Jiu.

  Astfel, astăzi, 8 iulie, în urma verificărilor efectuate în Piața Centrală a municipiului, au fost confiscate mai multe articole de îmbrăcăminte uzată, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 118/2019.

  Aici s-a acționat și ca urmare a numeroaselor sesizări primite din partea cetățenilor agasați de comercianții ambulanți, care devin foarte insistenți și uneori agresivi încercând să își vândă mărfurile.

  Produsele scoase astfel la vânzare vor fi confiscate, aceasta fiind cea mai eficientă măsură pentru descurajarea comerțului ilicit.

  Poliția Locală Târgu Jiu va intensifica aceste acțiuni și va continua să răspundă cu promptitudine solicitărilor venite de la cetățeni“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  Bătaie în Peco

  Prins cu permis fals

  1 COMENTARIU

  1. Vanzatorii aia „hambulanti” isi fac veacul prin piata de vreo 25, 30 de ani. Acum ii vedeti? Ca sar in ochi, fiind dintr-o etnie altoita altoita si cu gene unguresti, mult stimata, chiar si prin Franta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!