spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăEvenimentRestricții de circulație pe perioada Târgului de la Polovragi

  Restricții de circulație pe perioada Târgului de la Polovragi

  În perioada 16-20 iulie a.c., în localitatea Polovragi, se va desfășura manifestarea tradițională „Nedeia de la Polovragi”. În acest context, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță civică, vor acționa, în medie, zilnic, 30 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice și criminalistic.

  Pentru menţinerea unui climat adecvat de ordine şi siguranţă publică, polițiștii vor acționa în sistem integrat, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Tudor Vladimirescu” Gorj.
  Întrucât se preconizează aglomerări de persoane, dispozitivul de ordine publică și rutieră a fost suplimentat, atât pentru a asigura o fluidizare a traficului rutier, cât și pentru prevenirea unor accidente rutiere.

  „Pentru a preîntâmpina blocajele în trafic, informăm participanții la trafic cu privire la faptul că, în perioada menționată, traficul rutier va fi restricționat.
  Astfel, se va circula pe un singur sens pe DC 22 (str. Drumul Dacilor), de la intersecţia cu DN 67 până la intersecţia cu DJ 665 (str. Drumul lui Burebista). Astfel, va fi permisă circulaţia în sensul de mers DN 67 (str. Tudor Vladimirescu) – DJ 665 (str. Drumul lui Burebista), adică pe sensul de intrare în comuna Polovragi.

  Totodată, se va circula pe un singur sens pe DJ 665 (str. Drumul lui Burebista) până la intersecţia cu DC 22A (str. Deceneu), fiind permisă circulaţia în sensul DC 22 şi str. Deceneu, respectiv pe DC 22A (str. Deceneu) până la intersecţia cu str. Scorillo, aici urmând a fi permisă circulaţia în sensul DC 22A (str. Deceneu) – str. Scorillo.
  Oprirea vehiculelor pe ambele sensuri ale DJ 665 (str. Drumul Dacilor), pe tronsonul cuprins între intersecţia cu DC 22 şi Aleea Rubobostes este interzisă”, a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: