spot_img
22.9 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăEvenimentȘoferii, invitați la o cafea de oamenii legii

  Șoferii, invitați la o cafea de oamenii legii

  Polițiștii gorjeni au desfășurat o activitate informativ preventivă, de conștientizare a riscurilor la care se expun șoferii, în cazul în care conduc obosiți.
  Astfel, oamenii legii au oferit conducătorilor auto, din Zona Defileului Jiului, un răgaz, printr-o de pauză de cafea, însoțită de discuții și recomandări preventive pe această temă.

  „Somnolenta la volan este periculoasă, efectele oboselii fiind comparate cu cele ale conducerii sub influența alcoolului. La fel ca alcoolul, somnolența încetinește timpul de reacție, scade gradul de conștientizare a mediului înconjurător, provoacă deficiențe de reacție și astfel, crește riscul de a fi implicat într-un eveniment rutier.

  Polițiștii rutieri le-au recomandat șoferilor să nu conducă atunci când nu s-au odihnit suficient, să recunoască semnele oboselii și să tragă pe dreapta, într-un loc sigur, atunci când sunt obosiți.

  ”Când oboseala își spune cuvântul, ascultă-l și viața își va urma cursul!” sau ”Timpul învinge oboseala … atunci când te odihnești înainte de a pleca la drum!” au fost doar câteva dintre mesajele care au însoțit pauza de cafea”, a transmis IPJ Gorj despre acțiunea derulată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: