spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentUnul dintre criminalii poștăriței care a cerut să fie eliberat, mai așteaptă...

  Unul dintre criminalii poștăriței care a cerut să fie eliberat, mai așteaptă ieșirea din închisoare. Parchetul a făcut contestație

  Parchetul JudețeanIulian Pană, unul dintre criminalii poștăriței Ioan Petrișor, nu a fost liberat condiționat din penitenciar, deoarece Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a contestat sentința care a fost emisă de Judecătoria Târgu Jiu, iar procesul se află în prezent pe rolul Tribunalului Gorj.

  Parchetul a declarat contestație la data de 11.01.2021 împotriva sentinței penale nr 18/7.01.2021. Restituirea dosarul s-a realizat la data de 19.01.2021.

  „Motivul contestației este acela că în mod neîntemaiat instanța a dispus eliberarea condiționată a inculpatului“, se arată în motivarea contestației.

  A fost ucisă într-un mod barbar

  Poștărița a fost răpită de pe stradă de către cei trei criminali. Aceștia se cunoșteau din vedere cu victima. Femeia avea asupra ei aproximativ 200 milioane lei vechi, reprezentând pensiile mai multor bătrâni dintr-un cartier din  municipiul Târgu Jiu. Scopul răpirii și al crimei a fost jaful. Femeia a fost dusă într-o pădure din Obârșia Cloșani, după Baia de Aramă. Criminalii i-au zdrobit capul cu un bolovan, iar corpul și inima au fost înțepate cu o șurubelniță. Cadavrul a fost ascuns în tufe pentru a nu fi găsiți.

  Gabriel Margitu și Grigore Burlan au condamnați la câte 30 de ani, iar Iulian Pană la 23 de ani de închisoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: