spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesLa cât mai multe ediţii Impact în Gorj!

  La cât mai multe ediţii Impact în Gorj!

  Astăzi spunem La mulţi ani „Impact în Gorj” şi la cât mai multe apariţii! Cotidianul nostru a ajuns la 3000 de ediţii! Nu putem decât să ne bucurăm şi să le mulţumim cititorilor noştri dar şi colaboratorilor, care de 13 ani sunt alături de noi. De 13 ani încercăm să tratăm subiectele cu obiectivitate şi profesionalism şi vă aducem cele mai echidistante ştiri şi vom continua în acest fel pentru voi.

  „Incisiv, echilibrat, intransigent, în slujba comunităţii; doar câteva din calităţile trecute, prezente şi…promitem, viitoare ale cotidianului Impact în Gorj, calităţi care l-au transformat într-un produs premium, lider de piaţă. Pe o piaţă media suprasaturată, într-o lume tot mai agitată, cotidianul Impact în Gorj îşi păstrează identitatea şi rămâne: „singurul care contează!”. Pentru asta vă mulţumim!”, director Daniel Nimară.

  „Mă bucur că ziarul fondat şi construit de mine împreună cu o echipă tânără a ajuns la 3000 de ediţii şi este în continuare redactat tot de o echipă tânără. Foarte mulţi au pus pariu că ziarul nu va rezista, ca şi cotidian, nici trei luni. Dar iată că a rezistat peste 10 ani, în total 14 ani de existenţă, săptămânal şi cotidian, în toată această perioadă fiind publicate peste 100 de mii de articole. Editat prima dată pe 6 decembrie 2000, Impact în Gorj a surprins foarte multe aspecte economice, politice şi sociale devenind un formator de opinie şi cred eu, a avut un efect benefic pentru judeţul Gorj. Prin atitudinea ziarului, de foarte multe ori critică şi acidă, s-au produs schimbări în sisteme corupte, sisteme incompetente, fapt ce a dus la o îmbunătăţire a instituţiilor statului, a societăţilor comerciale, iar gorjenii au descoperit un aliat de nădejde care i-a reprezentat, i-a susţinut şi a devenit un purtător de cuvânt al comunităţii. „Impact în Gorj” a scris istorie în Gorj, a făcut o adevărată revoluţie în presa locală şi a fost de asemenea şi o adevărată şcoală de jurnalism. Îmi doresc să ne auzim şi la ediţia cu numărul 10000. La mulţi ani „Impact în Gorj!”, Cosmin Pigui, fondator Impact în Gorj.

  „Deşi în ultimii ani redacţia Impact în Gorj a suferit modificări, „Singurul cotidian din Gorj de luat în seamă” a rămas un punct de reper pentru comunitatea gorjeană, în paginile ziarului nostru citindu-se cele mai noi şi sigure informații, anchete, reportaje sau analize în toate domeniile. Astfel, după ani la rând „Impact în Gorj” rămâne unul din ziarele de suflet ale gorjenilor. Mie mi-a intrat în suflet încă din perioada în care a devenit cotidian, deşi nu am rămas în echipa de atunci. Am revenit câţiva ani mai târziu şi mă bucur de faptul că mă regăsesc printre cei care zi de zi transmit tot ce se întâmplă în judeţ. Ajuns la 3.000 de ediții, „Impact în Gorj” le promite în continuare cititorilor că va încerca să ajungă în casa ta în fiecare dimineață, păstrând aceeași obiectivitate, aceeași critică constructivă și aceeași deontologie profesională a echipei redacţionale. 3.000 de ediții sunt dovada că „Impact în Gorj” e o entitate ce nu poate fi demolată în ciuda tuturor vicisitudinilor societăţii în care trăim”, colaboratoare a ziarului nostru, Iulia Pătrulescu.

  „Pentru că suntem colegi de trust, şi echipa Acces Tv a pus umărul la crearea celor sute de ediţii şi speră că a reuşit să câştige un public loial.
  Nu am fi ceea ce suntem azi, un cotidian demn de luat în seamă şi pus în slujba informaţiei atent culese şi promte, dacă nu v-am avea pe voi, cititorii şi telespectatorii noştri. Indiferent că o facem prin condei, imagine sau sunet, suntem aici pentru ca existenţa cu toate frământările ei să prindă şi culoare şi pasiune. Politicul dă tonul schimbărilor din viaţa noastră, pentru ca aceasta să fie ancorată în economie, dar şi în social şi cultură. Arta vine din când în când să mai spulbere din griji, angoase şi necazurile pe care societatea trebuie să înveţe să şi le depăşească cu fruntea sus, iar noi, echipa Acces tv care face front comun cu echipa Impact îşi vede în continuare de menirea sa, să fie slujbaşii informaţiei corecte. Dacă am reuşit şi cât de bine acest lucru, vă lăsăm pe voi să judecaţi”. Echipa Acces Tv

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: