spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPrefectul de Gorj, după ce copilul său a avut COVID-19: „Este un...

  Prefectul de Gorj, după ce copilul său a avut COVID-19: „Este un sentiment pe care nu vreau să îl trăiască niciun gorjean

  Prefectul județului Gorj, Cosmin Pistol, a mărturisit, în cadrul emisiunii „Față în față“ de la Impact TV, că a trecut prin momente dificile în perioada în care a suferit de COVID-19, mai ales atunci când a aflat că și copilul său în vârstă de doi ani și jumătate a fost infectat: „Cea mai mare problemă și cel mai greu sentiment care ne-a încercat a fost atunci când copilul meu a fost infectat. Cei care sunt părinți cunosc prea bine acest sentiment. Ca matur, te gândești că poți să depășești boala, dar comunicarea cu un copil mic, de doi ani, este mai greoaie. Este un sentiment pe care nu vreau să îl trăiască niciun gorjean. Cei care au trecut prin așa ceva știu. Copilul nu a avut probleme, dar a fost acel sentiment“.

  Toată familia a fost testată pozitiv

  Cosmin Pistol a mărturisit că toată familia sa a fost testată pozitiv. Prefectul a precizat că a avut simptome medii: „Toată familia a avut de suferit în cazul meu, de la copilul în vârstă de doi ani și jumătate și până la cel mai în vârstă. Toți membri familiei au fost testați pozitiv. Am avut simptome. Primul am fost eu și, apoi, a urmat  în lanț toată familia. Nu iartă pe nimeni acest virus, deși m-am protejat destul de bine. Din fericire, a fost o formă ușoară și nu a fost nevoie de internare pentru niciun membru al familiei. Lucrurile au decurs bine. Am avut stări febrile și dureri musculare. Au fost câteva zile mai grele, după care lucrurile au decurs normal. (…) Nu știu de la cine am luat virusul. Sunt anumite bănuieli, dar nu știu cu siguranță.

  „Sunt pro vaccinare“

  Prefectul Cosmin Pistol a anunțat că se va vaccina anti COVID-19 pe data de 7 februarie, cu toate că a depășit boala și, în mod normal, organismul dezvoltă anticorpi: „Am trecut prin boală și am dezvoltat o anumită imunitate, dar acest lucru nu mă va opri să mă vaccinez. Sunt pro vaccinare, pentru că vaccinul este rezultatul științei“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: