spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăMondenDorian Popa a plecat nervos dintr-un restaurant din Turda. Schimbul de replici...

  Dorian Popa a plecat nervos dintr-un restaurant din Turda. Schimbul de replici pe care l-a avut cu ospătărița: „Bă, ce suflet să ai”

  Artistul Dorian Popa a postat pe contul său personal de Instagram un videoclip în care apare foarte revoltat de o întâmplare de care a avut parte într-un restaurant din Turda, anunță wowbiz.ro. Ca mulți români, vedeta a ales să își petreacă ziua de 1 decembrie la munte, mai exact la Salina Turda.

  „Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recoamndat să mâncăm la(…) lângă salină. Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar ”bună ziua”- nu vreau să mint, a zis ”bună ziua”, dar atât- direct ”la noi nu este voie cu animale înăuntru”. Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele…. Și am spus în felul următor ”La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!” și am plecat, evident. Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu, și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te”, a scis Dorian Popa pe Instagram.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!