spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNationalCele mai bune parfumuri bărbați pe care să le încercați în 2022

    Cele mai bune parfumuri bărbați pe care să le încercați în 2022

    Un parfum masculin bun este nota finală a unui look complet format dintr-o ținută bine făcută și accesoriile potrivite. Când scopul este să te îmbraci pentru succes, parfumul face un parteneriat excelent cu personalitatea și chimia corpului tău. Chiar dacă numărul parfumurilor pentru bărbați este în creștere, sunt încă puține care ies în evidență. De la parfumuri lemnoase clasice cu longevitate impresionantă până la note proaspete de citrice, cele mai memorabile parfumuri pentru bărbați sunt de actualitate și pentru 2022.

    Chanel, Bleu de Chanel

    Deși parfumurile pentru femei Chanel sunt mai faimoase, ei fac și parfumuri uimitoare pentru bărbați. Bleu de Chanel este inspirat de un bărbat care refuză să se supună regulilor. Dezvăluie un spirit care se impune cu independență și hotărâre. Este un parfum pentru barbatul care refuza uniformitatea și se eliberează de toate regulile, un parfum atemporal, nonconformist. Compoziția sa dezvăluie un spirit masculin care își decide destinul cu independență și determinare. Acest parfum aromat lemnos combină prospețimea tonică a citricelor și puterea armoniei aromatice, cu note lemnoase de cedru. Lemnul de santal din Noua Caledonie oferă un silaj cald și senzual. Îl poți folosi ziua sau noaptea, iarna sau vara. Se adresează bărbaților care sfidează convențiile și merg în ritmul lor, ideal pentru un bărbat seducător și încrezător.

    Giorgio Armani, Armani Code

    Întruchipând o viziune clasică, parfumul masculin Giorgio Armani Code este reinterpretat cu o notă modernă, de neuitat și atemporală. Lansat inițial ca Black Code la începutul anilor 2000, Armani a câștigat Premiile FiFi 2006 pentru Parfumul de lux pentru bărbați și a fost relansat în 2012, la fel ca Code. Armani Code este un parfum oriental picant pentru bărbați. Făcut pentru bărbații cu bun gust, care caută exclusivitate, este oriental, lemnos și proaspăt, cu note de bergamotă, portocală, lâmâie, floare de măslin, trandafir, tarhon, guaiac, boabe de tonka și mosc. Parfumul său este citric, cu arome de piele, așa că se potrivește mai mult noaptea. Versiunea clasicului contemporan Armani Code este mai ușoară și răcoritoare, potrivită pentru a da mai multă identitate atât în ​​întâlnirile de afaceri, cât și pentru o întâlnire romantică. Cu siguranță, când vine vorba despre parfumuri de bărbați, Armani Code este o alegere excelentă.

    Bvlgari, Aqva Marine

    Parfumul bărbătesc Bvlgari Aqva Marine evoca frumusețea mării și emană seducție, prestigiu și noblețe. Este pentru bărbatul care caută o armonie constantă cu natura, transmițând o energie vibrantă și fresh bărbaților care o aleg. Cu note naturale care fac conexiunea cu mediul maritim, note florale, citrice de grapefruit și mandarină, pe lângă alge marine, cedru Virginia și chihlimbar, este o opțiune excelentă de utilizat în timpul zilei, mai ales vara. Poate fi folosit cu moderație, oriunde și cu orice ocazie. Noaptea dezvăluie prospețime și vigoare, fiind ideal pentru vară. Aqva Marine Bvlgari este cel mai bun parfum pentru bărbații intenși, un lucru destul de comun pentru majoritatea tipurilor de parfumuri bărbați Bvlgari.

    Calvin Klein, CK One

    Calvin Klein este încă un brand care a reușit să se remarce în materie de parfumuri bărbați. CK One este un parfum creat pentru a fi unisex, adică mulțumește toate gusturile. Creat pentru bărbați și femei care apreciază libertatea de exprimare și încalcă standardele. Acest parfum unisex emană prospețime și ușurință, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care sunt mereu pe fugă. Aroma de citrice și fructe din notele de start compuse din condimente și fructe tropicale cu papaya, mandarine, bergamotă, ananas, cardamom și lămâie. Mirosul profund rămâne revigorant, punctul culminant cu note de ceai verde este echilibrat cu trandafir, nucșoară, crin și violetă. Utilizarea este indicată pe zi, deoarece în contact cu pielea emană un aer revigorant. O aromă care reprezintă adevăratul echilibru între bucuria de a trăi și senzualitate. CK One este unul dintre cele mai bune parfumuri masculine importate, de fapt folosirea lui este recomandată și femeilor, și care, în acest fel, poate face parte cu ușurință din colecția ta.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: