spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăNationalNevoi personale și nevoi financiare? Le poți împăca pe amândouă chiar dacă...

  Nevoi personale și nevoi financiare? Le poți împăca pe amândouă chiar dacă ai un salariu mediu

  Sursă foto: freepik.com 

  Nevoile personale sunt, de cele mai multe ori, motivul pentru care lucrăm. Mai ales în plus. Ore suplimentare, program de weekend sau câte două ture – totul pentru a îndeplini anumite nevoi pe care le ai. Fie că este vorba despre un concediu mai scump, de o mașină nouă sau vrei să participi la cursuri de dezvoltare personală costisitoare, toate sunt nevoi și așteaptă să fie îndeplinite.

  De multe ori se poate ca orele suplimentare să fie de ajuns pentru a economisi. Dar ce se întâmplă atunci când este sfârșit de lună, mai este o săptămână până la salariu și bonusuri și laptopul tău s-a stricat? Lucrezi de acasă și fără laptop nu ai ce face. Ești nevoit și simți presiunea de a cumpăra unul nou în următoarele două zile pentru că altfel nu îți va ajunge timpul să finalizezi task-urile. Ei bine, vestea proastă este că acest lucru se poate întâmpla oricui. Vestea bună este că există soluții rapide.

  Cum rezolvi o situație ce necesită eforturi financiare mari

  •     Credit – cu siguranță este cea mai rapidă opțiune. Obținerea unui credit instant te poate ajuta enorm. Nu necesită multă birocrație și în 24-48 de ore poți avea banii de care ai nevoie. Credifix.ro oferă astfel de ajutoare financiare. Poți apela la ei completând o simplă cerere. Atât este de ușor! Dacă ai un venit de minimum 500 lei pe lună, poți obține creditul mult dorit.

  Dacă te îngrijorează opțiunea creditului, poți citi câteva sume și statistici. Tot mai mulți români apelează la această formă de „venit” deoarece vor să-și îndeplinească nevoile sau necesitățile și poate salariul nu le-ar fi de ajuns și este mai avantajos decât alte tipuri de credite. Așadar, poți apela și tu cu încredere.

  •   Împrumut – poate te regăsești printre persoanele care pot apela oricând la rude sau prieteni pentru un astfel de împrumut. Cu toate acestea, un laptop bun nu este cel mai ieftin gadget posibil. Și dacă lucrezi 90% din timp pe el, atunci ai nevoie de unul bun. Desigur, poți apela la mai multe persoane pentru a beneficia de suma necesară. În acest caz se poate să primești imediat banii de care ai nevoie sau se poate să nu. Depinde foarte mult și de situația financiară a celor pe care îi întrebi. Oricum, cu siguranță este una dintre opțiunile de luat în considerare.
  •     Achiziționare în rate – o altă opțiune pe care o ai este aceea de a achiziționa produsul în rate. Majoritatea magazinelor au, în ziua de astăzi, sistemul de plăți în rate. În special vremurile pandemice pe care le trăim au lăsat deschisă poarta spre posibilitatea plăților în rate. Dacă produsul este unul scump, cu atât mai mari sunt șansele să-l poți achita lunar. Astfel nici nu vei simți diferența financiară.

  În concluzie, secretul pentru a depăși o astfel de situație problematică este să nu te panichezi. Acordă-ți câteva minute și analizează la rece toate opțiunile pe care le ai. Notează avantaje și dezavantaje la fiecare și, în final, alege acea opțiune pe care o consideri cea mai potrivită pentru tine.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!