spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăNationalNinsoare și polei în mai multe județe din țară

  Ninsoare și polei în mai multe județe din țară

  Ninsoarea și poleiul îngreunează circulația autovehiculelor în mai multe județe din țară. Cu toate acestea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri, la ora 6.30, nu erau drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația închisă din cauza condițiilor meteorologice sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

  În zona montană a județelor Bihor, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Maramureș precipitațiile sunt sub formă de ninsoare.

  Sunt semnalate condiții de polei pe DN 18B Târgu Lăpuș – Cernești, județul Maramureș, unde se acționează cu material antiderapant.

  Pe artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, fără precipitații.

  Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

  Dacă partea carosabilă este umedă sau alunecoasă, reduceți viteza pentru a putea opri în siguranţă dacă situația o impune, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: