spot_img
19.1 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăNationalPoliţia Română donează material lemnos şi alimente sinistraţilor din judeţul Buzău

  Poliţia Română donează material lemnos şi alimente sinistraţilor din judeţul Buzău

  Poliţia Română va dona joi material lemnos şi pachete cu alimente sinistraţilor din judeţul Buzău. Totodată, poliţiştii vor avea în vedere şi familiile sinistrate din judeţele Vrancea, Ialomiţa, Călăraşi şi Brăila. „Prin contribuţie voluntară, poliţiştii români au colectat bani cu care vor fi cumpăraţi de la Romsilva peste 700 de metri cubi de lemn, de diferite esenţe. Materialul lemnos va fi donat familiilor sinistrate din judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi şi Brăila”, informează un comunicat al IGPR remis joi AGERPRES.

  Potrivit sursei citate, acţiunile sunt monitorizate de 10 ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Ordine Publică, ce se vor deplasa în teritoriu. Astfel, 42 de familii din localităţile Luciu şi Largu vor beneficia de 60 de metri steri lemn de foc, încărcate în trei camioane.
  Alte 11 camioane încărcate cu 140 metri steri lemn de foc vor ajunge în localităţile afectate de ninsoare şi viscol din judeţul Buzău, materialul lemnos urmând a fi distribuit în zilele următoare de către poliţişti, în funcţie de starea drumurilor. Camioanele sunt însoţite de poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău şi vor fi transportate la adresele identificate de către poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală şi descărcate, cu ajutorul lucrătorilor de intervenţie rapidă, direct în curţile oamenilor. În cadrul aceleiaşi acţiuni, vor fi distribuite pachete ce conţin produse alimentare, banii pentru achiziţionarea acestora fiind strânşi în urma contribuţiei benevole a poliţiştilor. IGPR mai precizează că astfel de acţiuni vor continua.

  AGERPRES/(AS – Roberto Stan)

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: