spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăNews AlertCe soluție a găsit un antrenor gorjean ca meciurile să se desfășoare...

  Ce soluție a găsit un antrenor gorjean ca meciurile să se desfășoare cu public

  Antrenorul echipei de baschet CSM Târgu Jiu, care evoluează în prima ligă, este nedumerit de faptul că publicul are acces în Sala Sporturilor din oraș să participe la spectacole, dar spectatorii nu au voie să fie prezenți la competiții sportive. De Dragobete, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu a avut loc un spectacol de muzică populară și de folk la care au fost prezenți aproximativ 1.000 de persoane. Antrenorul Claudiu Alionescu este nedumerit de faptul că în aceeași sală nu pot să vină spectatori și la competițiile sportive: „Din dragoste pentru sport….si cultura.

  Astăzi, de ziua  dragostei în cultura românească, activitatea în Sala Sporturilor a fost sistată pentru un concert al unui cunoscut artist român. Foarte frumos mod de a sărbători Dragobetele printr-un eveniment cultural, să nu îi zicem concert, cu posibilitatea prezenței unui număr limitat de spectatori, aproximativ 30% din capacitatea sălii. După matematica mea de bază (am terminat filologie și educație fizică) asta înseamnă aproximativ 350 de spectatori…

  Și acum aș întreba, pentru un prieten:

  De ce se permite accesul în Sala Sporturilor a publicului la un eveniment cultural, iar la unul sportiv NU????? Oare nu este EXACT același lucru?

  Aș veni cu o propunere: la următorul concert în deschidere să facem un meci oficial din oricare disciplină sportivă!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: