spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO a redus producția la numai patru grupuri energetice

  CEO a redus producția la numai patru grupuri energetice

  Complexul Energetic Oltenia a redus producția de energie electrică la numai 4 grupuri energetice. În ultimele zile a fost înregistrată o scădere a consumului de energie electrică. Prin urmare, companiile energetice își reglează producția în funcție de solicitări. Într-o singură zi sunt diferențe mari de consum.

  La nivelul Complexului Energetic Oltenia se funcționează în momentul de față cu două grupuri la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari și câte unul la Turceni și Ișalnița. La Rovinari sunt pornite grupurile energetice numerele 3 și 6. La Termocentrala de la Turceni este în funcțiune grupul energetic numărul 4, iar la Termocentrala de la Ișalnița grupul energetic numărul 7. Termocentralele pe bază de cărbune se mențin și în aceste condiții pe locul al treilea la nivel național, cu un procent de 20%, respectiv o producție medie de 1.200 de MWh.

  Este de amintit că la începutul acestei luni Complexul Energetic Oltenia ajunsese să funcționeze cu 6 grupuri energetice, la care se adăuga și cel de la fosta sucursală electrocentrale de la Craiova.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: