spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu, pas decisiv pentru promovare în Liga...

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, pas decisiv pentru promovare în Liga Florilor

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a făcut un pas decisiv în privința promovării în Liga Florilor. Echipa gorjeană a obţinut o victorie mare, scor 31-33, în deplasarea de la Bistriţa, principala contracandidată la promovare. Victoria este cu atât mai impresionantă, cu cât CSM Târgu Jiu a revenit, după ce a fost condusă şi cu 6 goluri în prima parte a meciului. CSM Târgu Jiu a făcut o repriză secundă excelentă şi a obţinut o victorie care o menţine în fotoliul de lider al Seriei B şi o propulsează ca principala favorită la caştigarea seriei. Ira ZINATULLINA a fost cea mai bună jucătoare a echipei gorjene. Interul CSM-ului a înscris 13 goluri în poarta Bistriţei. În partida de la Bistriţa a debutat şi noul centru al CSM Târgu Jiu, Alexandra Maria Gavrilă.

   

  Meci jucat pe muchie de cuțit

   

  Prima repriză a fost foarte echilibrată. Echipa din Bistrița a condus chiar și la o diferență de cinci goluri, scor 15-10, și chiar șase goluri, dar jucătoarele noastre au reușit să revină și să se apropie la trei goluri până la încheierea primei reprize.

  CSM Târgu Jiu revine în forţă de la vestiare şi în mai puţin de două minute reuşește egalarea. În minutul 42, Ira Zinatullina urcă la cota de 10 goluri marcate şi readuce CSM Târgu Jiu în avantaj, scor 23-22 pentru gorjence. Jocul a fost extrem de tensionat, ambele formații trecând pe rând la conducere. Experiența jucătoarele noastre și-a spus cuvânt, iar CSM s-a desprins la patru goluri, 29-33, iar echipa gazdă nu a mai reușit să revină în meci.

   

  „Joc foarte încrâncenat“

   

  Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu, a spus că echipa a jucat la un nivel ridicat:  „A fost un meci în care am reușit să ne ridicam nivelul de agresivitate și concentrare pe toată durata lui. Aveam nevoie de un astfel de joc pentru tot ceea ce urmează, pentru nivelul la care ne dorim să ajungem. Le felicit pe fete pentru tot ce au realizat astăzi, este munca lor și meritul lor”.

  Dan Ilieş, expert sportiv, coordonator secţia de handbal a CSM Târgu Jiu, a spus că echipa adversă și-a jucat una dintre ultimele șase de promovare: „Sunt bucuros că am reușit încă o victorie în lupta pentru promovare. Am întâlnit la Bistrița o echipă foarte montată să ne învingă, dar, din fericire pentru noi, în urma unui joc foarte încrâncenat am reușit să câștigăm. Vreau să le felicit pe această cale pe fetele noastre și îmi doresc să creștem frumos de la un joc la altul”.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: