spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertMai mulți participanți la ceremoniile de absolvire de pe Stadion

  Mai mulți participanți la ceremoniile de absolvire de pe Stadion

  Prin relaxarea restricțiilor ceremonia dedicată absolvenților din Târgu Jiu va avea un număr mai mare de participanți. Condițiile rămân aceleași pentru participanți,respectiv prezentarea dovezii că s-au vaccinat, ori rezultatul negativ al unui test efectuat, PCR sau rapid.
  „Noile măsuri de relaxare luate de Guvern și publicate în Monitorul Oficial în urmă cu puțin timp ne permit să mărim numărul celor ce pot participa la aceste evenimente.
  Astfel, pentru a ne putea limita la 1000 de participanți, așa cum impune Hotărârea de Guvern, fiecare elev are posibilitatea de a invita câte două persoane.
  Dacă va ploua, ceremonia va avea loc în Sala Sporturilor, acolo unde au început deja pregătirile pentru ca totul sa se desfășoare în siguranță și cu respectarea legislației.
  Atașez mențiunile extrase din Monitorul Oficial, unde sunt specificate condițiile impuse de noile reglementări.
  Acest complex de evenimente este dedicat în primul rând absolvenților învățământului gimnazial, liceal și postliceal care se vor bucura de o ceremonie specială, dar și de mai multe surprize pregătite de noi.
  Ca și anul trecut, este o onoare să-i întâlnesc și să le fiu alături într-un astfel de moment solemn. Îmi va face o deosebită plăcere să îi felicit, să le înmânez diplomele și să le urez succes in viitor”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: