spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăExterneTrump și-a îngropat fosta soție pe un teren de golf, să scape...

  Trump și-a îngropat fosta soție pe un teren de golf, să scape de taxe

  edition.cnn.com

  Ivana Trump, prima soție a fostului președinte al SUA, Donald Trump, a fost înmormântată lângă prima gaură a clubului național de golf Trump din New Jersey, anunță spotmedia.ro.

  Locația mormântului Ivanei Trump poate avea implicații fiscale pentru afacerea deținută de fostul președinte, potrivit Business Insider.

  Asta pentru că, potrivit codului fiscal din New Jersey, terenul care este dedicat unui cimitir este scutit de taxe, impozite, rate și evaluări. Mai exact, cimitirele nu plătesc taxe imobiliare, rate și evaluări sau impozite pe proprietatea personală pe terenurile lor, impozite pe afaceri, impozite pe vânzări, impozite pe venit și impozite pe moștenire.

  Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump, este prima persoană despre care se știe că a fost înmormântată pe terenul de golf.

  Donald Trump a plănuit de cel puțin un deceniu să construiască un cimitir pe acest teren. Potrivit presei de peste ocean, acesta a mers de la un mausoleu de familie până la un cimitir de 1000 de locuri, în ideile pe care le-a avut, de-a lungul timpului, de a transforma terenul pe care are terenul de golf.

  Ivana Trump a murit pe 14 iulie, în casa ei din Upper East Side, la vârsta de 73 de ani.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: