spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele

    Bârfe

    Se vorbeşte prin târg că aprecierea de care s-a bucurat Mircea Geoană, cu ocazia sărbătoririi zilei de 4 iulie, la Ambasada Americii, unde Mark Gitenstein a afirmat despre preşedintele Senatului ca „este cel mai bun prieten al Americii” a căzut, se pare, ca un fulger peste „Grupul Ponta”. Nu se ştie, însă, din ce motive…rămâne de văzut!

     

    Se pare că vecina matinalilor Răzvan şi Dani s-a cam săturat de singurătate. Gorjeanca sexi îşi caută iubit şi poate, cine ştie, la anul se vor auzi clopote de muncă. Roxana îşi doreşte ca bărbatul de lângă ea să iubească sportul şi să aibă o situaţie financiară bună, ce o fi însemnând asta numai ea ştie…

     

    Se zvoneşte pe la colţuri că UNPR şi-a propus să racoleze toţi primarii pesedişti, nemulţumiţi de organizaţie. Viitorul sună…bine, nu?!

     

    În ciuda camerelor web, montate în anumite unităţi de învăţământ, la examenul de bacalaureat, se pare că „printre degete” au scăpat şi fiţuici, tocmai bune pentru elevii, care au trecut clasa a XII-a, ca „gâsca prin apă”. Gurile rele vorbesc chiar de „sume frumuşele” pentru promovarea examenului.

     

    Prin cercul politicienilor „roşii” se vorbeşte tot mai mult de o „marginalizare” a vicepreşedintelui PSD, Laurenţiu Ciurel. Se pare că fostul director al Complexului Energetic Rovinari nu prea este agreat de anumite persoane „cu funcţii”, poate din cauză că Ciurel spune „ce are în guşă şi-n căpuşă!?

     

    Bârfitorii vorbesc pe la colţuri că liberalii gorjeni l-ar susţine pe senatorul PSD, Toni Greblă la alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj. Se pare că deja cărţile au fost făcute…până la proba contrarie, însă…mai e un pic de aşteptat.

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!