spot_img
13.9 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele

    Bârfe

    Se vorbeşte prin târg că Marcel Romanescu s-a cam săturat de funcţia de subprefect. Mai nou acesta „ocheşte” un post de deputat. Rămâne de văzut, însă, ce se va întâmpla.

     

    În PSD Gorj se duce o „luptă” grea pe funcţii. Motivul, se pare, candidaţi mulţi şi scaune puţine Candidatul nedeclarat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Toni Mihail Greblă se pare că are tot sprijinul liberalilor, în bătălia pentru această funcţie.

     

    Bârfitorii spun pe la colţuri că societatea care asigură mâncarea la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj nu respectă gramajul, atunci când vine vorba de a proceda corect „la împărţirea” mâncării. Oare, interesul poartă fesul, în acest caz?

     

    Se vorbeşte pe la colţuri, că angajatele de la DGASPC Gorj folosesc mâncarea copiilor, pentru a-şi face praznicele pe care le au în familie. Nu numai angajatele procedează în această manieră, cât şi conducerea….dar totul rămâne în taină, o practică des întâlnită în România!

     

    Se şopteşte prin culisele unor instituţii una dintre cele mai recente găselniţe ale socialiştilor este să atragă, sub forma de membri de partid cu potenţial de candidaţi, a unor jurnalişti de top. Nu se ştiu însă numele şi nici criteriile unei astfel de selecţii…Domnule Ponta, vă puneţi bine cu presa?!

     

    Frumoasa asistentă a matinalilor Răzvan şi Dani a fost surprinsă în timpul şedinţei de bronzat, una cu totul şi cu totul specială. Astfel, se pare că Roxana nu are o relaţie prea bună cu sutienul, când vine vorba de plajă. Frumoasa gorjeancă a decis să lase inhibiţiile deoparte şi să facă topless, spre deliciul turiştilor şi colegilor de la Neaţa, care au rămas cu gura căscată la vederea nurilor. Uitatul excesiv dăunează grav sănătăţii!

     

     

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!