spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesBoza îi răspunde lui Vîlceanu: “E dificil să ai un contracandidat care...

  Boza îi răspunde lui Vîlceanu: “E dificil să ai un contracandidat care a făcut bine tuturor atunci când a condus Complexul Energetic”

  Liderul PNL Dan Vîlceanu primește răspunsuri la atacurile lansate la adresa candidatului PMP la Senat. Sorinel Boza preferă să nu răspundă acuzațiilor de blat cu PSD afirmând totuși că este un om care a făcut doar bine, lucru care va cântări în Campania parlamentară. În schimb, vrea dezbatere publică pe tema planului de restructurare de la CEO, plan care din punctul său de vedere are un minus.

  Candidatul PMP la Senat, Sorinel Boza, vorbește despre un plan perfect de restructurare. În opinia fostului manager CEO acesta trebuie să țină cont de activitățile conexe și de sateliții companiei. Pentru ca lucrurile să fie bine puse la punct Boza, vrea o dezbatere a documentului considerat încă secret. “Eu nu cunosc actualul plan de la CEO și nu cred că cineva îl cunoaște în afară de persoanele care au avut contact cu acest document și au avut acces la el. Ca să pot face o comparație între planul pe care noi îl elaborasem și actualul plan, prima condiție ar fi fost să știu ce scrie în acest plan. Informații generale am văzut prin presă. Pot spune că diferă puțin mai mult de planul elaborat de către noi înainte de plecarea noastră din Directorat și diferă ca și idee a păstrării grupului din Craiova, care, din punctul meu de vedere, este un grup performant. Am văzut că nu mai e luat în calcul. Așa cum domnul deputat Dan Vîlceanu și-a dorit o dezbatere, mi-aș dori și eu o dezbatere pe acest plan. Este un document esențial nu numai pentru CEO, ci și pentru întreg județul Gorj. Mi-aș dori o dezbatere la care să participe tot ce înseamnă politicul din Gorj, indiferent de partid, ce înseamnă actorii principali din Gorj, sindicatele, pentru că e un document care este esențial pentru viitorul acestui județ. Eu îmi doresc ca acest plan să fie perfect, să fie ideal pentru județ, atât timp cât are ca și scop principal menținerea activității miniere și a locurilor de muncă pentru angajații CEO. Trebuie să ținem cont că la sfârșitul anului trecut aveam în jur de 20 de mii de subcontractanți care lucrau pentru CEO și între 800 și 900 de furnizori care lucrau pentru CEO. Este foarte important și pentru activitățile conexe și pentru sateliții CEO. Și ei își pot face un plan de afaceri și o țintă pentru următorii ani, ținând cont de acest plan de restructurare. Eu cred în investițiile anunțate și îmi doresc a se realiza. Programul de decarbonare și Greean Deal-ul sunt elemente ireversibile. Noi nu putem să ne abatem de la ele. Trag totuși atenția asupra timpului, care mi se pare incredibil de scurt. Dacă grupul de 800 MW de la Brazi, făcut de o companie privată, s-a realizat în 6-7 ani de zile, trebuie să ne aducem aminte că și planul de restructurare prevede un grup de aceeași capacitate la Ișalnița, însă aici vorbim de 5 ani. Trebuie o coordonare exemplară”, afirmă proaspătul politician.

  Proiect de campanie

  În ceea ce priveste atacurile politice, din ultima perioadă, Boza preferă să nu le comenteze. Se asează pe proiectul de campanie. “Eu am așteptări de la viitorii oameni politici să se focuseze pe problemele oamenilor, nu pe astfel de subiecte care ne consumă energia. E dificil să ai un contracandidat care a făcut bine tuturor atunci când a condus acest Complex Energetic, un om care a ajutat pe toată lumea. Mă consider un om care nu a făcut rău nimănui. Pentru mine, cât am condus CEO, nu a contat cine din ce partid este sau din ce zonă vine. În această săptămână voi face public și proiectul meu. Este creionat în proporție de 97-98%. Nu este doar proiectul meu, al lui Sorin Boza, este al întregului partid. Eu va trebui să îl prezint spre validare conducătorilor partidului din județul Gorj, astfel asumâdu-mi-l și eu și partidul, pentru perioada de campanie și perioada următorilor patru ani”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: