spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCârciumaru şi Călinoiu, îl deplâng pe Ponta, deși l-au susținut pe Dragnea

  Cârciumaru şi Călinoiu, îl deplâng pe Ponta, deși l-au susținut pe Dragnea

  Florin Cârciumaru, preşedintele organizaţiei PSD Gorj, vizibil emoţionat după Congresul PSD de duminică, în urma căruia, Liviu Dragnea a fost confirmat oficial la şefia PSD. Edilul din Târgu-Jiu a făcut parte din delegaţia de 105 de social-democraţi de la Gorj care a participat la evenimentul din Capitală.

  Carciumaru-si-Calinoiu

  Liderul social-democrat Florin Cârciumaru a oferit presei un interviu în care a vorbit cu părere de rău despre predarea ştafetei de către Victor Ponta lui Liviu Dragnea. Şeful PSD Gorj a afirmat că Victor Ponta a avut o ascensiune fulminantă ajungând din şeful Tinerilor Social Democraţi, preşedintele celui mai mare partid din România, dar şi prim-ministru. „Ambii lideri au fost bine primiţi în sală. Era normal să fie mai bine primit Victor Ponta. Era normal să fie o tristeţe în fiecare dintre noi, având în vedere că ne-am despărţit de un om care ne-a condus atâţia şi atâţia ani de zile. Ne despărţim de un coleg, de un colaborator care a fost în mijlocul nostru. Pentru fiecare dintre noi a fost un moment de tristeţe. Şi Liviu Dragnea în momentul în care a fost validat a fost bine primit şi este bine primit de toţi membrii PSD”, a precizat Florin Cârciumaru. Emoţionat la Congresul PSD de duminică a fost şi Ion Călinoiu, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene. Social-democraţii l-au aplaudat la scenă deschisă pe Victor Ponta, noua conducerea a partidului asigurându-i, în continuare, susţinerea politică în funcţia de premier, după cum susţine şi Ion Călinoiu, fost vicepreşedinte al PSD la nivel naţional. Totodată, Călinoiu a infirmat zvonurile potrivit cărora, după acest Congres, este posibil ca Victor Ponta să piardă susţinerea partidului pentru funcţia de prim-ministru. „Am fost pe primul rând acolo. Emoţiile le-am simţit şi eu. Chiar a fost primit foarte bine. A fost aplaudat la scenă deschisă. Victor Ponta a dat dovadă că are cuvânt. A spus că va fi prezent în ce priveşte modernizarea şi stabilirea ideologiei partidului. Preşedintele Dragnea a spus că PSD va susţine Guvernarea şi pe Victor Ponta premier”, a spus Ion Călinoiu, fost vicepreședinte al PSD la nivel național.

  Nu vrea să incomodeze

  liviu-dragneaLiderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a făcut comentarii şi pe baza declaraţiei lui Victor Ponta care a spus că mandatul de prim-ministru se află acum pe masa noului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea. „Ponta a greșit din moment ce a zis că și-a depus mandatul, dar s-a revenit și s-a spus că nu a depus mandatul și înscris, ci doar la nivel de discuții. Probabil că s-a exprimat în felul următor, presupun, dacă te incomodez cu ceva, eu oricând, și de mâine pot să fiu schimbat. Nu pot să să incomodez cu nimic, dar, ați văzut că, cum a spus și Liviu Dragnea și toți ceilalți, nu se poate pune în discuție retragerea sprijinului”, a conchis Florin Cârciumaru, liderul organizației PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: