spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăPoliticCreștere impresionantă a PRM, în sondajele de opinie

  Creștere impresionantă a PRM, în sondajele de opinie

  De curând, Dan Ilie Morega, profesor universitar doctor, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice (IAIPP) Gorj şi prorector al Universităţii Libere Internaţionale din Moldova (ULIM), a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat rezultatele sondajelor IAIPP Gorj. Acestea poziţionează Partidul România Mare – Filiala Gorj pe o axă ascendentă, fiind o prezenţă neaşteptată pe locurile în care au fost declaraţi în sondajele lui Morega.
  Partidul România Mare deţine la alegerile judeţene în sondajele IAIPP Gorj 4,596, iar candidatul la Primăria Municipiului Târgu Jiu, Nicuşor Stan, are încadrate 4,296 pentru alegerile locale ale oraşului.
  Un scor neaşteptat, ceea ce înseamnă că acest partid în reconstrucţie este unul care-i reprezintă pe gorjeni! De aceea, este şi foarte apreciat de Dan Ilie Morega, acesta adresând gorjenilor „rugămintea fierbinte” de a nu vota partidele care au făcut coaliţie sau au sprijinit guvernul (PNL, USR, PMP), întrucât sunt partide anti-naţionale.
  Sondajul a fost efectuat cu aprox. 3 săptămâni în urmă, din data de 01.09.2020 până în data de 08.09.2020.

  Comandat de: Partidul România Mare
  Executate de: SC NEW GRUP IMPACT SRL
  Cod mandatar: 21200080

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: