spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDeputatul Pecingină își ascunde veniturile în declarația de avere

  Deputatul Pecingină își ascunde veniturile în declarația de avere

  Deputatul PNL de Gorj Gheorghe Pecingină își ascunde veniturile în declarația de avere, cu toate că legea îl obligă să prezinte sumele câștigate.

  Acesta a scris în declarația de avere că a obținut venituri din calitatea de președinte al Comitetului Interministerial de Finanțări, Garanții și Asigurări al EximBank (C.I.F.G.A.) și de membru în Consiliul de Administrație al Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (F.N.G.C.I.M.M). În dreptul castetei în care scrie „Valoarea beneficiilor“, deputatul liberal a scris „indemnizație“, și nu suma câștigată.

  Gheorghe Pecingină este vicepreședintele PNL Gorj și un apropiat al președintelui organizației județene, deputatul Dan Vâlceanu, care ocupă funcția de ministru de Finanțe și al Transporturilor.

  Dezvăluirea a fost făcută de către Vasile Tivig, sindicalist și unul dintre protestatarii din Piața Prefecturii, la o emisiune de la Gorj Tv.

  „Se aplică doar pentru unii?“

  Acesta cere sesizarea Agenției Naționale de Integritate: „Domnul Gheorghe, omite să ne spună și valoarea acestor Indemnizații, așa cum prevede legea, fiind chiar menționat în capătul de tabel!!!

  Mai mult decât atât, în Declarația de Avere, domnul Gheorghe, omite în totalitate aceste venituri!!!!

  Se pare că domnul Gheorghe nu se teme de ultima frază menționată în aceste declarații, deasupra de semnătură, care spune că: «Prezenta declarație constituie act public și răspund potrivit legii penale pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor menționate»!

  Păi cum e cu legea domnule Deputat??? Se aplică? Nu se aplică? Se aplică doar pentru unii?

  Nu cumva, pentru aceste omisiuni, ar trebui să fiți declarat INCOMPATIL??? Adică să pierdeți postul de Deputat, obținut la redistribuire, și dreptul de a candida, un anumit număr de ani, pentru o funcție publică????“, a transmis Vasile Tivig într-o postare pe Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: