spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăNews AlertIordache despre întâlnirea cu sindicaliștii din CE Oltenia: "Un eșec"

  Iordache despre întâlnirea cu sindicaliștii din CE Oltenia: „Un eșec”

  Liberalii s-au întâlnit astăzi cu liderii de sindicat din CE Oltenia. Scopul a fost acela de a le prezenta celor ce reprezintă angajații în minerit soluțiile gândite de cei aflați în fruntea țării. În urma dialogului senatorul PNL Ion Iordache a transmis că întâlnirea a fost un eșec.

  „Am participat astăzi, împreună cu liderii de sindicat din CEO, la întâlnirea inițiată de ministrul finanțelor, Dan Vîlceanu, pentru a găsi o soluție de aplicare a legii 197/2021.
  Din păcate, din punctul meu de vedere, întâlnirea a fost un eșec.
  Le-am cerut liderilor de sindicat să nu se lase păcăliți de vorbe meșteșugite. Toți angajații CEO merită să beneficieze de această lege, județul Gorj ar avea de câștigat, iar compania nu va avea de suferit.
  ????Dacă angajații CEO nu ar fi protestat atâtea luni, legea pensionării anticipate ar fi și acum numai o promisiune.
  ????Le-am spus tuturor că sunt de partea oamenilor, a angajaților companiei, care își merită drepturile! Îi voi sprijini cu tot ce pot, voi sta cu ei la protest, dacă e nevoie, până legea va fi aplicată în litera și spiritul în care a fost creată.
  ????Fiecare zi în care această lege nu se aplică, sau se aplică doar pentru unii, este un afront adus miilor de angajați ai Complexului Energetic Oltenia! Unitate, nu cedați!”, a transmis liberalul Ion Iordache.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: