spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticMinistrul gorjean, Dan Vîlceanu, crează discuții în alianță

  Ministrul gorjean, Dan Vîlceanu, crează discuții în alianță

  Discuții între liberali după ce ministrul Dan Vîlceanu s-a arătat nemulțumit de slaba absorbție a fondurilor europene în domeniul Muncii și Sănătății. Presa națională titrează faptul că liberalul ar fi fost apostrofat de colegul său de partid, premierul Nicolae Ciucă. Acesta i-ar fi atras atenția să nu își mai atace public colegii din Guvern.

  Apostrofarea ar fi avut loc chiar în ședința de Guvern. Atunci, premierul s-ar fi arătat deranjat de poziția ministrului Fondurilor Europene. Întrebat despre cele întâmplat, deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu, susține că situația a stat diferit. „Nu, nu mi-a reproșat niciodată așa ceva. Nu am apostrofat pe nimeni, puteți să luați imaginile să vedeți că nu pronunț nume, spun ceva de notorietate publică. La Ministerul Sănătății și la Ministerul Muncii de ani de zile nu există o absorbție bună la fonduri europene. Repet, să fie foarte clar, nu a fost o critică față de nimeni, a fost o recomandare ca pe viitor să evităm astfel de situații”, a declarat ulterior ministrul Fondurilor Europene, deputatul de Gorj Dan Vîlceanu.

  Ulterior, momentul s-a transformat, potrivit unor surse, într-o tensiune între taberele PNL. Este cunoscut faptul că Dan Vîlceanu este un apropiat al președintelui PNL, Florin Cîțu care a reacționat și el la cele întâmplate.”Nu este prima oară când premierul ține partea miniștrilor PSD și își critică proprii miniștrii. Acest lucru va trebui clarificat într-o ședință internă”, ar fi transmis Florin Cîțu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: