spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticMiruță speră ca raportul privind condițiile de muncă de la CEO să...

  Miruță speră ca raportul privind condițiile de muncă de la CEO să nu fie cosmetizat

  Deputatul USR, Radu Miruță, taxează atitudinea conducerii CE Oltenia care a afirmat, zilele trecute, că așteaptă un raport cu privire la condițiile de muncă ale angajaților pentru a lua măsuri în favoarea salariaților. Situația din cariere este știută de ani de zile, angajații având grijă să facă publice imagini și informații cu greul din timpul orelor de muncă. Potrivit președintelui Directoratului CEO, Daniel Burlan, pentru realizarea raportului au fost analizate condițiile din incinta carierelor miniere, condițiile de pe utilajele de mare capacitate, precum și situația de la grupurile sociale, ateliere și vestiare.

  “Aștept si eu cu mare curiozitate Raportul privind condițiile de munca in CEO, anunțat de Daniel Burlan, Președintele Directoratului CEO. Sper ca el va fi public din prima zi si ca realitatea din subunitățile miniere (situația din cariere, de pe utilaje, de la grupurile sociale, ateliere, vestiare, respectarea normelor privind sănătatea si securitatea in munca, etc.) nu va fi cosmetizata in niciun fel. Ar fi o grava eroare. Minerii si energeticienii s-ar prinde repede și sunt convins ca ar reacționa pe măsura.

  Faptul ca domnul Burlan anunța deja alocări de fonduri pentru investiții în îmbunătățirea condițiilor de munca, anticipează tabloul negru al condițiilor in care muncesc minerii si energeticienii din CEO. Să așteptăm totuși raportul coordonat de domnul Rușeț!”, transmite, ironic, deputatul USR Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: