spot_img
12.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăPoliticMorega: ”Robert Filip - Hai să fim serioși!”

  Morega: ”Robert Filip – Hai să fim serioși!”

  Fostul parlamentar Dan Ilie Morega susține că un singur om ar putea schimba fața Municipiului Târgu Jiu, din funcția de primar. Nominalizarea îl vizează pe Viorel David, directorul societății Artego. „Nu sunt mulțumit de cum arată orașul”, susține Morega.

  „Aici, la Primăria Târgu Jiu, ar trebui niște oameni grei. Ca Municipiul să se dezvolte, să fie altceva ar trebui să candideze Viorel David. David nu are nevoie de niciun partid. Ar câștiga independent. Ar putea coordona și Consiliul Local. Ar putea să își facă un consiliul de seniori și apoi să vină cu ideile în CL”, a declarat Dan Ilie Morega.

  În privința zvonurilor lansate in spațiul public, Morega consideră că actualul primar Robert Filip- nu are experiența necesară să candideze pentru funcția de primar al Municipiului Târgu Jiu. „Robert Filip- Hai să fim serioși! Din punct de vedere financiar poate să câștige, dar, din punct de vedere politic și profesional nu are niciun fel de cunoștințe despre municipiu. De la USR, Mirută nu este un om precum haita ong-ista a USR-ului. Îl văd candidat la Primăria Târgu Jiu”.

  Te-ar mai putea interesa

  4 COMENTARII

  1. Aolio, ati resuscitat mortaciunea asta! Du-te neica, ia-ti tratamentul si te culca, nu mai suntem in anii 90. Sper ca nu va pretati, ca publicatie serioasa ce va pretindeti, sa luati onorarii de shaorma de la debilul asta.

  2. Auzi mestere, exprimari de genul „nominalizarea il vizeaza pe (…)” este ridicola si agramata (repetitie nepermisa). Evident ca matale iti pare pompoasa, pretioasa, dar asta nu schimba cu nimic realitatea ca esti un mediocru. Hai bonjur!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: