spot_img
24.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPatru liberali gorjeni, printre susținătorii cu care s-a afișat Florin Cîțu la...

  Patru liberali gorjeni, printre susținătorii cu care s-a afișat Florin Cîțu la anunțarea candidaturii pentru președinția PNL

  Prim-ministrul Florin Cîțu și-a anunțat decizia de a candida pentru funcția de președinte al PNL Gorj. Acesta a venit însoțit de mai mulți susținători, printre ei numărându-se patru liberali gorjeni: Dan Vâlceanu, deputat și președintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, deputat, Marcel Romanescu, primar al municipiului Târgu Jiu, și Horațiu Gorun, secretar general al Guvernului.

  În „tabăra“ lui Cîțu se mai află Emil Boc și Rareș Bogdan.

  Dan Vâlceanu era până în urmă cu ceva timp un susținător al lui Ludovic Orban, fiind pe poziții adverse cu Rareș Bogdan, dar a decis să schimbe tabăra.

  „Alături de el am fost și eu, dar și alți colegi de la Gorj: secretarul general al Guvernului, Horațiu Gorun, deputatul Gheorghe Pecingina și primarul din Târgu Jiu, Marcel Laurentiu Romanescu.

  Consiliul Național al PNL se va reuni astăzi pentru a stabili detaliile Congresului care va avea loc cel mai probabil la finalul lunii septembrie. Ce urmează după acest anunț? Multă muncă, dezbateri și prezentarea unor viziuni asupra viitorului PNL. Dar, indiferent de situațiile care pot apărea în timpul unei competiții, acesta este una din care va câștiga PNL“, a transmis Dan Vâlceanu pe pagina sa de Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: