spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticPrimar PNL: „Virgil Popescu va intra în istorie ca fiind cel care...

  Primar PNL: „Virgil Popescu va intra în istorie ca fiind cel care a distrus CE Oltenia”

  Acuze grave lansate la adresa PNL și a ministrului Energiei chiar din partea unui primar liberal de top, în județul Gorj. Liviu Cotojman susține că dacă Complexul Energetic Oltenia va ajunge pe butuci vina aparține exclusiv Partidului Național Liberal și ministrului Energiei, Virgil Popescu.

  „Dacă se întâmplă ceva cu CE Oltenia e ceva foarte grav. Virgil Popescu va intra în istorie ca fiind cel care a distrus CE Oltenia. Să sperăm cu nu vom ajunge în situația preconizată actual. Este ceva dezastruos. Dacă cei care sunt direct responsabili, confirmă acest scenariu cred că ar trebui să își dea demisia, să plece acum. Suntem un județ monoindustrial, banii din PNRR și PTJ nu ajung. Chiar dacă procesul de restructurare e asumat pentru banii din PNL, trebuie să rămână restul. Dacă PNL nu ia măsuri cât mai repede, va fi nominalizat ca partidul care a închis CE Oltenia. PNL ia parte din vină pentru că îl susține pe Virgil Popescu. Sperăm să nu fie așa, cei de la Ce Oltenia să ceară un punct de vedere ministrului, să fie demis cineva și să se găsească o soluție pentru continuarea funcționării”, a transmis Liviu Cotojman la un post de radio local.

  De de altă parte, edilul susține că lucrurile importante pentru compania se decid în județul vecin, județul de suflet al ministrului Popescu. „Noi, în BPJ, noi am dat liber domnului senator să vorbească cu toți factorii de decizie să vorbească despre ce se întâmplă la Gorj. Se pare că butonul de comanda s-a mutat la Severin și acolo se decide ce se întâmplă la Gorj. Oamenii importanți sunt nominalizați tot la Mehedinți, în condițiile în care CE Oltenia este la noi. Suntem nemulțumiți de modul în care Virgil Popescu coordonează activitatea CE Oltenia, prin diverși interpuși din Mehedinți”, a mai declarat Cotojamn.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: