spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRăzboiul dintre PSD și PNL atinge cote alarmante! Un social democrat cere...

  Războiul dintre PSD și PNL atinge cote alarmante! Un social democrat cere demisia primarului Romanescu

  Scandalul politic dintre PSD și PNL atinge noi cote la Târgu Jiu. După ce aleșii au început să se atace între ei din cauza afacerilor pe care le au familiile acestora, a venit rândul ca un social-democrat să ceară demisia primarului. Marcel Romanescu nu ia în calcul o astfel de variantă și spune că funcția a fost câștigată cu votul alegătorilor târgujieni.

  Ceea ce părea la început doar o ceartă într-o ședință de consiliu local a devenit acum un adevărat scandal între social-democrații și liberalii din Târgu Jiu. Consilierul Mihai Paraschiv l-a atacat dur pe viceprimarul PSD Aurel Popescu și l-a acuzat că își protejează afacerile de familie prin refuzul de a angaja un administrator public la primărie, iar consilierul Mihai Gherghe îi cere acum primarului Marcel Romanescu să plece acasă. „Stau de vorbă cu din ce în ce mai multă lume care este extrem de nemulțumită de ceea ce se întâmplă în Târgu Jiu de când avem un primar PNL, care nu știe și nu poate să conducă această instituție. Odată ce ajungi pe o funcție de conducere, nu poți să spui că sunt toți angajații fostului primar. Domnul Cârciumaru a stat 16 ani la primărie, ce era să facă, să nu angajeze pe nimeni și să-l aștepte pe domnul Romanescu și PDL-ul să-și angajeze oameni? Domnul Romanescu, dacă nu știe și nu poate, să recunoască, să își dea demisia și să plece”, a declarat consilierul local PSD Mihai Gherghe la Radio Infinit.

  „Nu este singurul document scos din primărie”

  Social democratul îl acuză pe Romanescu de scoaterea din primărie a documentelor prin care ANAF impune recuperarea unor sume uriașe de la angajații instituției. „În continuare îl aștept pe domnul primar Marcel Romanescu cu concluziile comisiei de disciplină care a verificat cine a scos acel raport ANAF înainte de prezentarea în Consiliul Local și l-a dus la sediul PNL. Nu este singurul document care a fost scos din primărie de când domnul Marcel Romanescu a venit primar. Dacă cei de la PNL și domnul Marcel Romanescu au de gând doar asta să facă în Primăria Municipiului Târgu Jiu, cu siguranță că noi, cei de la PSD, nu vom sta și nu vom accepta”, a mai spus Gherghe.

  „Am câștigat cu voturile cetățenilor”

  Primarul Marcel Romanescu că asigurări că raportul ANAF nu a fost dus de el la sediul PNL și îi transmite lui Gherghe că funcția de la primărie a câștigat-o prin votul a mii de târgujieni. „Nu îmi voi da demisia din funcția de primar, pentru că am câștigat cu voturile cetățenilor din Târgu Jiu această funcție care mă onorează și voi demonstra că lucrurile vor merge bine pe perioada următoare. Niciodată primarul Marcel Romanescu nu a scos vreun document din Primăria Municipiului Târgu Jiu și nici nu sunt de acord cu astfel de modalități”.

  Te-ar mai putea interesa

  5 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: