spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRomanescu: “Veniți, fraților, și la muncă, nu doar la împărțirea bucatelor din...

  Romanescu: “Veniți, fraților, și la muncă, nu doar la împărțirea bucatelor din PNL!”

  Se adâncește disputa în PNL Gorj. După ce senatorul Ion Iordache l-a atacat dur pe liderul PNL Târgu Jiu acesta îi întoarce acuzele. Marcel Romanescu afirmă că venirea lui Iordache în PNL i-a costat pe liberali, la Gorj, 15 procente. “Am spus că nu o să-l susțin pe domnul Iordache niciodată”, afirmă tranșant primarul Municipiului Târgu Jiu.

  După ce l-a atacat la „ouțe”, Marcel Romanescu susține că declarațiile lui Iordache demonstrează că senatorul a greșit partidul. Ion Iordache este trimis în tabăra AUR. “Veniți, fraților, și la muncă, nu doar la împărțirea bucatelor din PNL! Eu îmi aduc aminte că domnul Iodache venea la primărie și încerca să mă învețe administrație. Într-un an de zile Ia trecut prin trei partide și a ajuns și la Senat cu spijinul PNL, este inadmisibil! Mesajul celor de genul trasmise de domnul Iordache sunt pe zona AUR- Șoșoacă, în niciun caz din partea PNL. Eu am spus doar că nu o să-l susțin pe domnul Iordache niciodată, indiferent unde va candida în PNL. Nici prea mulți adepți în PNL Târgu Jiu nu are. Eu am spus clar că voi avea un număr de delegați, vom participa la alegeri dar nu pot să-l susțin pe Iordache pentru că mi-aș călca în picioare principiile”, a mai transmis Marcel Romanescu.

  Nu a avut pe cine prezenta alegătorilor

  În acest nou scandal liderul de la Municipiu arată cu degetul și pe cei care l-au parașutat pe Iordache pe funcția de santor. Marcel Romanescu susține că PNL a pierdut alegerile parlamentare, la Târgu Jiu, din cauza lui Ion Iordache. “Am spus întotdeauna ceea ce gândesc, pe de altă parte am fost pus întotdeauna într-o situație limită. Îmi aduc aminte că în luna iulie -august domnul Iordache era purtătorul de mesaje al Partidului Social Democrat și era în căutarea unui candidat care să mă bată la Târgu Jiu. Pozițiile dânsului nu mi-au fost tocmai confortabile dar mi-am văzut de treabă și, din fericire pentru mine și din păcate pentru dânsul, am câștigat detașat alegerile locale. Eu am spus de atunci un lucru: pe cetățenii din Târgu Jiu nu o să-i poți duce niciodată, ca pe oi, la vot. Când au avut ce alege, au ales cu 50% reprezentanții Partidului Național Liberal când, din păcate, au apărut anumite fisuri și cetățeanul deja a început să învețe foarte mult politică și să se bazeze foarte multă pe aspectele de moralitate s-a văzut procentul. Nu poți să păcălești la nesfârșit electoratul pentru că riscul cel mai mare pentru Partidul Național Liberal este determinat de faptul că pierzi propriul tău electorat, dacă te obișnuiești ca înainte de alegeri parlamentare să vi cu persoane de la alte formațiuni. Eu îmi doresc ca Partidul Național Liberal să aibă un electorat propriu și, indiferent de alegerile care se desfășoară, să meargă cu candidații susținuți de Partidul Național Liberal. Dacă vrei să aduci doar trașeiști, cetățeanii te taxează, după 41% am luat la Târgu Jiu 26% cu aceiași organizație. Problema este la cei care au stabilit listele de la alegerile parlamentare, nu la noi. Trebuie să mai ai și pentru cine să tragi, pe cine să prezinți. Candidații trebuie să aibă credibilitate”, a declarat liderul PNL Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Cine vorbeste? Aparatnicicul Romanescu? Uita când candida de la PD Basescu la parlamentare si arunca cu rahat in PNL si lua lozinca suedeză? Uita când îl lingea peste tot pe ala, tot un aparatnicic dar de calibru greu, nu fleac ca Românesc, care l-a făcut ce e acum, iar acum se face ca nu il mai cunoaste? Iordache mai mult ca sigur si-a platit campania, postul, a băgat bani probabil si la campania pe țară a PNL -ului si vine limbricul ăsta, cu nasul rasfrant in sus de grăsime, sa isi dea importantă ca vai, ce cacat de liberal a ajuns el, venit de la pd basescu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: