spot_img
22.7 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticRujan atac la Romanescu: “Rog insistent să se facă ceva în Municipiul...

  Rujan atac la Romanescu: “Rog insistent să se facă ceva în Municipiul Târgu Jiu”

  Liderul PSD Târgu Jiu aduce critici municipalității pentru modul în care arată orașul. Senatorul Cristinel Rujan susține că primarul Marcel Romanescu nu a fost capabil nici măcar să demareze lucrări de modernizare la heliportul de pe Jiu, deși Consiliul Județean Gorj a virat sumele necesare acestei investiții.

  În opinia social-democratului investițiile în municipiul Târgu Jiu bat pasul pe loc. Marile investiții, anunțate în campania electorală, nici măcar nu au fost demarate. “Aș vrea să îi spun domnului Marcel Romanescu că ar trebui să ia niște măsuri. Nu se mai poate să treneze toate proiectele pe care le-a prezent cu surle și trâmbițe că vor fi realizate și, constatăm cu toții, nu se mișcă nimic.  Are pârghii prin care să determine un constructor să finalizeze o licitație câștigată.  Aș vrea să le solicit în mod expres să se apuce de realizarea, în formă standard, a heliportului întrucât Consiliul Județean Gorj a transferat bani Municipiului Târgu Jiu, o valoare suficientă pentru a fi realizat de către primărie. Să dea drumul la lucrări și să facă funcțional acest heliport și pe timp de noapte. Nu mai vorbim de Casa de Cultură din Târgu Jiu, unde sunt probleme mari. Din câte am înțeles, studiul de fezabilitate a fost întocmit prost, proiectul tehnic este deficitar, cu multe carențe și, probabil, că nu se va face nici Casa de Cultură. Domnul Romanescu să facă ce a promis târgujienilor, deocamdată vedem doar vorbe, nimic finalizat, blocaje peste blocaje, nu avem un proiect început și finalizat de administrația PNL la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Tot ce s-a realizat până în acest moment au fost proiecte finanțate și inițiate de către administrația PSD. Rog insistent să se facă ceva în acest municipiu”, a declarat senatorul Cristinel Rujan.

  Pe de altă parte primarul susține că întârzierea demarării acestei investiții nu i se datorează nici lui, nici echipei de la Primăria Târgu Jiu. “Ca să putem să realizăm acea investiție de la heliport trebuie, în primul rând, reactualizat proiectul. Din păcate pentru noi, există o singură societate care realizează documentația tehnică pentru extindere a unui astfel de obiectiv. I-am contactat, oamenii au fost extrem de înțelegători cu noi și au venit deja la Târgu Jiu și au luat toate datele necesare.  Vor face tot ceea ce depinde de dânșii pentru ca într-o perioadă foarte scurtă scurtă de timp să primim autorizația pentru realizarea extinderii portului de pe insuliță”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: