spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăPoliticUn primar PNL îi ceartă pe parlamentarii ce se bat pe șefia...

  Un primar PNL îi ceartă pe parlamentarii ce se bat pe șefia organizației județene

  Îngrijorare și temeri la început de sezon rece. Primarii se tem că nu vor avea bani nici pentru a acoperi utilitățile, nici pentru salarii. Edilii liberali privesc cu supărare spre situația din organizația județeană, unde, în loc să se discute despre nevoile lor, se caută soluții doar pentru preluarea ciolanului. Unul dintre primar chiar a devenit vocal, la adresa acestora.

  Alba neagra pe tema alegerilor și schimbărilor din PNL Gorj deja începe să îi deranjeze pe primarii partidului, care nu mai au cui să își spună problemele. Parlamentarii aleși să îi reprezinte și să facă lobby pentru atragerea de fonduri în județ, deputatul Dan Vîlceanu și senatorul Ion Iordache, nu mai au timp de văicărelile primarilor, fiind focusați să obțină funcția de președinte al PNL Gorj.

  Primarul din Bumbești Pițic, Irina Cojocaru, le amintește situația în care se află toți primarii liberali. „Toți primarii se confruntă cu neajunsuri. Au trecut doi ani de la alegeri și noi nu am primit niciun sprijin. Nu avem niciun contract semnat cu ministerele. Nu știu ce lucruri sunt de tranșant în PNL Gorj, ce lucruri sunt mai importante decât să facem treabă pentru comunitățile care ne-au ales. E dureros ce se întâmplă, dar nevoile sunt altele”, a transmis edilul gorjean pentru presa locală.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: