spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăPoliticUSR PLUS ca și inexistent în Gorj. Miruță: “Vom continua cu aceleași...

  USR PLUS ca și inexistent în Gorj. Miruță: “Vom continua cu aceleași criterii și principii!”

  Eșec total pentru alianța USR PLUS la Gorj. Liderul organizației județene Radu Miruță recunoaște înfrângerea covârșitoare însă susține că statutul de alianță este motivul pentru care partidul nu a făcut pragul electoral nici în Consiliul Județean nici în Consiliul Local Târgu Jiu.

  În ciuda eșecului evident, liderul Radu Miruță susține că nu are gând să schimbe modul de a face politică la Gorj. „Din numărătorile noastre, candidând în alianță nu s-a îndeplinit pragul pentru Consiliul Județean Gorj sau primăria Târgu Jiu. Analizăm aceste date, o să vedem ce se putea face mai bine, unde puteam să facem mai multe lucruri și unde am greșit. La cald, în județul Gorj, povestea asta cu oameni care au mai fost implicați în politică și cu oameni care spun că vor face ce n-au făcut data trecută, încă e valabilă. Treaba asta cu traseiști și cu principii nu prinde în Gorj, ca în marile orașe. Noi credem că aceasta este singura soluție și vom continua cu aceleași criterii și principii care cred că la un moment dat se vor regăsi și pentru alegătorii din județul Gorj”, susține liderul USR Plus Radu Miruță.

  Întârziații au ratat tot!

  Și pentru eșecul de la Primăria Târgu Jiu, vinovații sunt aceiași. „Este prematur să ne dăm seama unde a fost greșeala. Poate că s-a intrat târziu în competiție. Poate că s-a discutat prea mult și pe această temă a alianței USR Plus”, a mai declarat Radu Miruță.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. Boule! Întreabă și tu, pe tac’tu de exemplu și vei afla că pesedeii și liberalii sunt pe felie la Gorj. Deasemenea au și girul ălora cu birourile de la stadion, adică al creatorilor, mentorilor și stăpânilor voștri în același timp. De asta nu v-a băgat nimeni nici măcar în mame, dara-mi-te in urnele de vot.

  2. Mai prostanacule, la Pestisani ai pus un amarat de instructor auto candidat la primarie dar , stupoare, pe lista de consilieri acesta a fost pus pe locul 3,iar pe locul 1 pe lista de consilieri l ai pus pe cel mai mare hot de lemne din comuna , pe cel mai mare bisnitar de lemne furate, informatorul Securitatii eminenta sa, Branzan Bebe Vasile Cotoarba Bogdan Vali .Cum sa castigi cu de ai de astia iar noi care am fost primii USRisti din Comuna lui Brancusi sa nu fim bagati in seama? Trebuie sa fii informator al Securitatii, este obligatoriu?

  3. Fugi mai si te culca , tu si politica , baba si mitraliera. Crezi ca daca te plimbi prin oras in papuci si ciorapi murdari castigi simpatia targujienilor?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: