spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăNews AlertGeorge Simion a ocupat pupitrul la conferința de presă a ministrului Energiei:...

  George Simion a ocupat pupitrul la conferința de presă a ministrului Energiei: „A fugit Virgil”

  George Simion, la pupitrul de la Ministerul Energiei Foto: Captura Digi 24

  Ministrul Energiei, Virgil Popescu, urma să susțină o conferință de presă de la ora 12.30 despre taxa pe soare, însă în locul acestuia a apărut la pupitru liderul AUR, George Simion. Cum a reușit Simion să ajungă în minister și să se instaleze la pupitrul de la care urma să susțină conferința Virgil Popescu? „Pe ușă am intrat”, a răspuns liderul AUR, anunță hotnews.ro.

  Jurnaliștii care îl așteptau pe ministrul Energiei la conferința de presă au avut o surpriză: în locul lui Popescu a apărut liderul AUR, George Simion. Liderul AUR a transmis live tot traseul său în Ministerul Energiei, unde a mers și a reușit să anuleze conferința de presă pe care urma să o susțină Virgil Popescu. El a reușit să intre alături de o parte din jurnaliști.

  • „Pe ușă am intrat. Mi s-a spus că nu aș avea dreptul să particip la această conferință de presă. Am venit, am urcat. Dacă am încălcat vreo lege, să-mi spună instituțiile statului”, a afirmat Simion de la pupitrul din minister unde Virgil Popescu urma să susțină conferință de presă.
  • ”A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoţul”, a spus George Simion despre absenţa lui Popescu de la conferinţă.

  Virgil Popescu îl acuză pe George Simion de comportament deviant și un scop ascuns:

  • „Conferința nu putea fi susținută în condițiile prezenței domnului Simion și a antecedentele domnului Simion care are foarte multe derapaje și comportament deviant și singura miza pentru care a venit aici a fost să facă circ așa că cred că decizia înțeleaptă a fost să amânăm această conferință până când persoana respectivă a părăsit sala.” Conferința ministrului Energiei a început cu întârziere, după plecarea lui George Simion.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: