spot_img
16.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticWeber: “Am demonstrat tuturor că suntem o echipă unită cu un rezultat...

  Weber: “Am demonstrat tuturor că suntem o echipă unită cu un rezultat extraordinar”

  PSD a reușit o nouă victorie la Gorj. Cu o majoritatea în Consiliul Județean și mai multe primării câștigate, social-democrații rămân partenerii gorjenilor. Liderul organizației județene Mihai Weber susține că scorul obținut la alegerile locale plasează organizația județeană printre cele mai bune pe țară.

  Prin votul dat pe data de 27 septembrie gorjenii au acordat încă odată sprijinul social-democraților. Singura pierdere consistentă este cea de la Primăria Târgu Jiu. “Putem spune că la Primăria Municipiului Târgu Jiu este o pierdere. Poate că nu ne-am așteptat, pentru că semnalele erau cât se poate de bune la adresa formațiunii pe care o conduc. Am câștigat însă în foarte multe localități. Am câștigat celălalt municipiu al Gorjului, la Motru și în câteva localități importante precum Tismana, dar și alte localități. Scorul pe care l-am obținut este unul foarte bun. Avem Consiliul Județean câștigat, avem majoritatea în Consiliul Județean și putem spune că, trăgând o linie, avem un rezultat extraordinar de bun în județul Gorj. Am demonstrat și vom demonstra că suntem una dintre cele mai performante și apreciate organizații PSD din țară, deși mulți ne cântau prohodul ca și organizație. Au fost diverse persoane, unele frustrate, unele care nu și-au găsit locul, unele care au fost în PSD, altele care doreau să intre, dar nu au fost compatibile cu echipa și partidul. Foarte mulți arătau cu degetul către PSD și spuneau că o să avem rezultate slabe. Iată că le-am demonstrat tuturor că suntem o echipă unită. Asta datorită gorjenilor care ne-au susținut și ne susțin în continuare”, a declarat Mihai Weber.

  Implicare răsplătită prin vot

  În ceea ce privește viitoarele majorități din consiliile locale, președintele PSD nu se grăbește să facă declarații. Este mulțumit de echipa din Consiliul Județean. “Este prematură discuția despre majoritatea din Consiliul Local Târgu Jiu. O să încercăm, acolo unde este cazul, punctual, să facem înțelegeri și alianțe doar cu formațiunile politice care au ca singur țel interesul cetățeanului. La Consiliul Județean eram foarte sigur. Am văzut reacția oamenilor din tot județul, acolo unde am mers, faptul că ne-au apreciat și au văzut că ce am promis, implicarea parlamentarilor, a primarilor, a fiecărui consilier și membru în parte, a președintelui Consiliului Județean împreună cu echipa, a dat roade. În marea majoritate a localităților județului Gorj am văzut aprecierea pe care ne-au arătat-o cetățenii. De aceea eram sigur și convins că președinția Consiliului Județean va avea continuitate. Este un lucru extrem de îmbucurător. Din toate datele, avem o majoritate clară în Consiliul Județean”, a mai afirmat șeful PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: