spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăSănătateAu fost redeschise toate centrele de vaccinare din județul Gorj

  Au fost redeschise toate centrele de vaccinare din județul Gorj

  Toate centrele de vaccinare împotriva COVID-19 din județ au fost redeschise, după ce numărul solicitărilor a crescut ca urmare a exploziei de infectări din valul 4 al pandemiei de COVID-19. Gorjenii au la dispoziție 14 centre în care se pot imuniza.

  Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, a precizat că centrul de vaccinare de la stadionul Târgu-Jiu funcționează la capacitate maximă: „Ieri au fost aproape 300 de persoane care au venit să se imunizeze, majoritatea cu doza a treia. A crescut în tot județul numărul de persoane care doresc să se vaccineze. S-au redeschis toate ce le 14 centre comunitare din județ. De pe data de pe 1, 4 și 11 octombrie se vor deschide și centrele din interiorul spitalelor unde se vaccinează și personalul propriu“.

  Spitalele din Gorj, arhipline cu pacienți cu COVID-19

  Spitalele din județul Gorj sunt arhipline cu pacienți cu COVID-19. Singura soluție o reprezintă vaccinarea. „Sperăm ca populația să înțeleagă importanța vaccinării și să vină în număr cât mai mare să se imunizeze. Cazurile cresc de la o zi la alta și situația este îngrijorătoare. Vin foarte multe spital la spital și acestea se pot colmata,. Majoritatea persoanelor care sunt internate la spital sunt persoane nevaccinate, iar la terapie intensivă sunt 99% dintre pacienți din rândul celor care nu sunt vaccinați.

  Mai sunt foarte puține locuri în spitale. La ATI se merge cu capacitate maximă atât la Târgu Jiu, cât și la Târgu Cărbunești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: