spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDouă tinere din Thailanda și-au deschis o afacere la Târgu-Jiu! Află despre...

  Două tinere din Thailanda și-au deschis o afacere la Târgu-Jiu! Află despre ce este vorba

  Se știe că masajul este cea mai veche metodă de tratament cunoscută de oameni și a fost utilizat încă din antichitate. În culturile orientale, masajul este considerat un mijloc de transfer al energiei electromagnetice, așa-numita energie „chi” sau „energia vieții”. Dacă ești stresat, obosit sau ai afecțiuni fizice, masajele săptămânale te vor ajuta să îți menții sănătatea. Este deja cunoscut că tehnicile de masaj tradițional asiatic reprezintă o formă antică de vindecare, acestea bucurându-se de o receptare amplă și de o popularitate crescândă și în orașul Târgu-Jiu, începând cu luna noiembrie a anului trecut.

  Acest lucru este posibil datorită unor profesioniste din Thailanda, specializate în acest tip de masaj, două tinere minunate, care te întâmpină mereu cu un zâmbet discret și care-și desfășoară activitatea cu multă dăruire într-un superb salon amenajat în stil thailandez. După ce ai trecut pragul acestui salon, picioarele îți vor fi cufundate în apă aromată, apoi „îmbrățișate” de un prosop moale, iar mirosul uleiurilor naturale aduse din Thailanda și sunetele muzicii de relaxare îți vor aduce toate simțurile în armonie.

  Un client afirma: „Cel mai bun lucru pe care îl poți face în timpul masajului este să dormi. Un pui de somn de 15 minute în timpul sesiunii este echivalentul a trei zile de relaxare totală pentru întregul corp. E un târg destul de bun, în vremurile noastre, accelerate și dinamice, în inima unui oraș pulsând de viață”.

  Și are dreptate! Thailandezele practică șapte tipuri de masaj:

  1.Royal Thai Traditional Massage- cu efecte asupra compresiei musculare, reducând spasmul si ajutând la imbunătătirea circulatiei sângelui, stimulând sistemul nervos.
  2. Herbs Balls Massage – combină beneficiile masajului thailandez clasic cu puterea de vindecare a căldurii degajate de săculeţii calzi cu ierburi aromatice. Termoterapia şi compresia atenuează durerile musculare din zonele sensibile si are efecte benefice asupra ligamentelor si articulatiilor.
  3. Thai Signature sau „masajul-semnătură”- este o tehnica traditională care constă în aplicarea de presiune asupra unor zone-cheie ale corpului, pentru eliberarea tensiunii și atingerea unei stări de bine. Este un amestec de masaj thai si masaj cu ulei, care tratează, intinde pielea si relaxează muschii. Masajul-semnatură pune mintea, trupul si spiritul in dialog. El aduce beneficii în cazul durerilor de spate, de cap, articulare, al herniilor sau accidentelor sportive.
  4. Aroma Therapy–puterea aromelor uleiurilor esentiale originale asiatice este folosită nu numai pentru sănătatea pielii, ci si pentru relaxare si înfrumusețare.
  5. Sport Massage – masaj muscular pentru cei ce fac efort fizic intens si mult sport. Ameliorează inflamatiile sau vătămările musculare, imbunătătind performanta muschilor, redându-le flexibilitatea si puterea.
  6. Foot Reflexology – ajută la eliminarea tensiunii din picioare, stimulând functionarea diferitelor oragane ale corpului si redându-i acestuia echilibrul.
  7. Masajul umărului si al spatelui –petrecerea a prea mult timp in fața computerului, la birou sau statul indelungat in picioare produce o lipsă de flexibilitate a gâtului, a umerilor si aparitia durerilor de cap. In acest caz, se va lucra pe partea superioară a spatelui până in vârful capului.
  Masajul se concentrează pe circulatia sanguină si punctele de presiune pentru a restabili sănătatea internă a organismului, precum și pe flexibilitatea muschilor, tendoanelor si ligamentelor. De obicei, se începe de la tălpi si se continuă spre cap, iar specialistul poate folosi degetele, palmele, coatele si chiar genunchii în timpul procedurii.

  Fiecare sesiune in parte va fi individualizată după problemele specifice ale clientului, la data respectivă, in afară de efectul de relaxare, masajul thailandez are un efect terapeutic demonstrat.

  Beneficiile masajului thai:

   ajută la detoxifierea organismului si dă un imbold sistemului imunitar
   imbunătătește circulatia sângelui si scade presiunea din vasele de sânge
   duce la o mai buna circulatie a limfei
   creste mobilitatea si flexibilitatea musculară
   imbunătăteste postura si echilibrul corpului
   distruge blocajele energetice
   imbunătăteste respiratia
   ameliorează artritele si elimină durerea de spate
   imbunătăteste perfomantele fizice
   previne bolile degenerative
   încetineste procesele de imbătrânire

  Efecte psihologice:

   relaxează și înlătura efectele surmenajului cotidian
   înlătură stările de stres, de depresie.
   stimulează activitătile mentale
   limpezeste și calmează mintea.
  TUNTING și YAYA vă așteaptă cu drag la salon „ROYAL THAI”, situat în strada Siretului nr.9 A (în fața Cinematografului „Sergiu Nicolaescu), telefon: 0744 278 690.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: