spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesA apărut semnul crucii în locul „lacrimilor“ de pe icoana Maicii Domnului...

  A apărut semnul crucii în locul „lacrimilor“ de pe icoana Maicii Domnului din biserica de la Baia de Fier

  „Lacrimile“ de pe icoana Maicii Domnului din biserica din comuna gorjeană Baia de Fier s-au uscat ori au fost șterse de credincioșii care au dorit să le atingă. Părintele paroh Puiu Popescu ne-a spus că s-a format semnul crucii în urma unei „lacrimi“: „Au mai rămas câteva semne. S-a prelins picătura și s-a format semnul crucii, care se poate observa foarte clar. Unele lacrimi s-au uscat, iar alte s-au și șters, după ce au fost atinse de oamenii care au venit să vadă minunea“.

  „Vin din curiozitate și din credință“

  Credincioșii continuă să vină în număr mare la icoana Maicii Domnului de la biserica din comuna Baia de Fier. „Mai vin și acum credincioși din diferite colțuri ale țării. Au venit și de la Arad, Timișoara, Constanța, Hunedoara, Craiova. Au fost credincioși care au venit și cu persoane bolnave. Vin din curiozitate și din credință să se închine icoanei Maici Domnului“, a precizat părintele Puiu Popescu.

   „Mai vin și acum credincioși din diferite colțuri ale țării“

  La început, imediat după ce s-a dus vestea că se scurg lacrimi din ochii Maici Domnului, credincioșii au venit într-un număr foarte mare la biserica din comuna Baia de Fier. În prima zi au venit aproximativ 1.000 de persoane.

  Și în prezent, lăcașul de cult este vizitat de oameni din toată țara: „Mai vin și acum credincioși din diferite colțuri ale țării. Au venit și de la Arad, Timișoara, Constanța, Hunedoara, Craiova. Au fost credincioși care au venit și cu persoane bolnave. Vin din curiozitate și din credință să se închine icoanei Maici Domnului“, a mai spus părintele Puiu Popescu.

  Fenomenul a fost observat pe data de 14 septembrie, de enoriaşele prezente la slujba de sărbătoarea Sfintei Cruci. „În timp ce miruiam, spre sfârşit, femeile au venit şi mi-au spus că plânge Maica Domnului. Am rămas foarte surprins. Nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva în sfânta noastră biserică. A fost minune Dumnezeiască“, a relatat părintele paroh.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: