spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAcţiune umanitară: locuinţă pentru o mamă şi fiul său, victime ale violenţei...

  Acţiune umanitară: locuinţă pentru o mamă şi fiul său, victime ale violenţei în familie

   

  UPDATE Acţiunea umanitară a fost întreruptă la solicitarea mamei lui copilului, astfel că nu se mai fac donaţii.

   

  Câţiva voluntari vor să construiască o casă pentru o mamă şi fiul ei care trăiesc într-un centru al violenţei în familie. Femeia a fost nevoită să plece de lângă soţul ei, din cauză că era violent şi consuma alcool. Aceasta a cumpărat o bucată de teren în comuna Scoarţa, unde vrea să-şi construiască o locuinţă pentru ea şi fiu ei, dar are nevoie de ajutor pentru a putea să o ridice.

  „Alexandru nu a avut o copilărie cum o au toți copiii, trăind într-un mediu toxic, într-un mediu în care alcoolul, bătăile și comportamentul de stradă nu lipseau de la el din casa zilnic, fiind provocate de către tatăl său! Alexandru este un pui de om în vârstă de numai şapte ani, având și o boala cu care s-a născut ADHD (n.r.: Tulburarea de deficit de atentie si hiperactivitate)!

  Mama lui Alexandru a decis să plece de acasă împreună cu puiul ei și să se salveze din acel coșmar în care trăiau zilnic și să se adăpostească la Centrul „Mămici Abandonate” din municipiul Târgu Jiu.

  Ei stau în centru de pe data de 13 iulie! Alexandru are o dorință să locuiască în propria lui casa nefiind nevoit să mai stea în centre. Mama a reușit să își achiziționeze un teren în comuna Scoarţa,  de 1100 metri pătraţi.A reușit până acum să își cumpere câteva baxuri de BCA pentru a începe ridicarea unei căsuțe dar, din păcate, că nu are un serviciu și veniturile ei sunt foarte mici, trăind din alocația băiatului și un ajutor oferit de către DGASPC dându-le câte un bon de cumpărături zilnic de 16 lei. Nu mai poate continua să lucreze la visul puiului ei!“, a transmis Daniela Cîrjan, care doreşte să îi ajute pentru a-şi îndeplini visul.

  Orice ajutor este binevenit

  Alexandru şi mama lui au nevoie de ajutor pentru a avea un adăpost desupra capului.

  „Avem nevoie de voi să ne fiți aproape și să reușim ca visul lui Alexandru să fie îndeplinit și tot ceea ce a fost în trecut să rămână doar un vis!

  Ei mai au nevoie de alimente și imbrăcăminte !

  Haideți să punem mâna de la mana și să le dăm un ajutor!

  Haideți să spunem STOP violenței în familie!“, a transmis Daniela Cîrjan.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!