spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAlex Plăcintă și lecția sa de viață! Profesor: „Jos pălăria în fața...

  Alex Plăcintă și lecția sa de viață! Profesor: „Jos pălăria în fața unui astfel de băiat!”

  Alex Plăcintă este un exemplu pentru tinerii de vârsta lui și nu numai! Este cuminte, responsabil, dornic să învețe cât mai mult pentru a reuși în viață. Bebeluș fiind, adolescentul care astăzi este elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Motru, a fost diagnosticat cu hipoacuzie acută, a fost mereu un luptător. Faptul că are această problemă de sănătate nu l-a împiedicat o clipă să învețe și să aibă rezultate foarte bune la școală.

  Alex PlăcintăAlex Ionuț Plăcintă a crescut la Motru, iar acum este elev în ultimul an de liceu la Colegiul Tehnic Motru, scrie Revista Cult-ura.ro. Băiatul a fost diagnosticat cu hipoacuzie acută când era bebeluș. Cu toate acestea, Alex a crescut frumos, armonios, a vrut mereu să reușească în ceea ce și-a propus și i-a plăcut să învețe pentru a avea rezultate școlare foarte bune. Profesorii săi au doar vorbe de laudă despre Alex Plăcintă. „Îl cunosc de mic, fiind vecin de scară. În clasa întâi m-a impresionat dorința lui de a învăța literele alfabetului și mai ales caligrafia lui impecabilă. Cu multă muncă, ajutat enorm de mama lui în fiecare zi la teme și lecții, Alex Plăcintă a ajuns în clasa a XII-a. Nu pot să vă descriu ambiția lui, pentru mine este și va fi o lecție de viață. Este un băiat cu un caracter deosebit, foarte respectuos (mulți din tinerii de azi ar trebui să ia lecții de la acest băiat) și are multe pasiuni. De mic a fost pasionat de locomotive, într-o zi un vecin i-a adus schița unei locomotive, el a făcut-o la o scară mai mică perfect. Mereu vrea să știe mai multe și ce m-a impresionat este că niciodată nu lipsește de la școală. De doi ani de zile își face probleme: ce va face el la bacalaureat? Dacă toți elevii ar avea ambiția lui, ar ajunge departe”, a declarat profesorul Mihaela Crăciunescu de la CT Motru, pentru Cult-ura.

  Alex PlăcintăDornic mereu să ajute, respectuos, plin de maniere, Alex este îndrăgit atât de colegi, cât și de profesori. Anul acesta, adolescentul va susține examenul de bacalaureat și apoi își dorește să se angajeze. A luat legătura cu un meseriaș din Motru, iar după ore învață meserie de la acesta. „Este preocupat de viitorul lui, pentru că vrea să facă ceva în viață! Alex mi-a arătat că prin ambiție reușești orice! Orice bariere pot fi depășite! Jos pălăria în fața unui astfel de băiat!”, a mai spus profesorul Crăciunescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: