spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăSocialBuget record pentru acțiunea „Început de an școlar”

  Buget record pentru acțiunea „Început de an școlar”

  Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Publică de Protecție Socială, organizează și în acest an acțiunea „Început de an școlar”. Aceasta are scopul de a sprijini copiii proveniți din familii cu situație socio – economică dificilă. Valoarea pachetelor acordate este în cunatum de 15 mii de lei.

  Părinții în cauză pot depune deja solicitări în vederea obținerii ajutorului destinat celor mici. Autoritățile au majorat suma pentru ca numărul beneficiarilor să fie mai mare. „Deja începe perioada de depunere a cererilor. Valoarea este de 150 milioane de lei, în funcție de numărul de cereri vom vedea care este valoarea pachetului. Din experiența anului trecut, am majorat suma pentru că am văzut atunci ca rechizitele nu au fost suficiente. Încercâm să dăm la cât mai mulți copii aceste pachete”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Dată limită

  Ca și în anii trecuți solicitanții trebui să depună documente în vederea obținerii ajutorului. Conducerea Direcției susține că nu este vorba de acte greu de obținut de ci în principal despre adeverințe. „Cetățenii pot deja să depună aceste solicitări pentru copii lor. La sediul nostru o să primească toate informațiile necesare. Sperăm ca anul acestă să avem pachete bune, de calitate, pentru fiecare grupă de vârstă. Vom stabilii niste criterii de departajare dacă numărul solicitărilor este foarte mare dar prima dată luăm în calcul veniturile familiale. Data limită de depunere a solicitărilor este 16 august. În cazul în care va fi nevoie vom face și anchete sociale”, a declarat Alin Toader directorul Direcției Publice de Protecție Socială din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: