spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăSocialCopil din Târgu Jiu, supus unei operații dificile în Turcia. Are nevoie...

  Copil din Târgu Jiu, supus unei operații dificile în Turcia. Are nevoie de ajutor

  Denis, un copilaș de câțiva anișori din Târgu Jiu, se luptă să supraviețuiască unei boli foarte grave de care suferă. Acesta a fost transferat, în urmă cu o săptămână, la o clinică din Turcia, unde urmează să fie supus unei operații complicate.

  „Au venit rezultatele analizelor lui Denis. Tumora s-a dublat în doar o lună și trebuie scoasă de urgență.
  Of, Doamne Dumnezeule! Denis este doar un copilaș nevinovat, este tot sufletul meu, te rog să nu mi-l iei! Te implor, lasă-l să trăiască!
  Toată noaptea am avut inima cât un purice, de frica rezultatelor pe care urma să le primim astăzi. Acum au venit doctorii la vizită și mi-au spus că tumora este de 10 cm. Doctorilor le este teamă că nu va răspunde la tratamentul chimioterapic și că tumora va continua să crească sub chimioterapie. Așa că au decis să îl opereze de urgență și după aceea să îi facă chimioterapie. Operația va fi vineri sau luni și va dura între 5 si 6 ore. Încă nu am primit costurile pentru operație și chimioterapie, deocamdată am fost anunțați că analizele și primele zece zile de spitalizare costă 7500 euro.
  Îmi este atât de frică! Vă rog să vă rugați pentru puiul meu. Vă rog să ne ajutați să strângem banii pentru operație și chimioterapie. Costurile vor fi uriașe și îmi este foarte frică că nu vom putea achita. Ne așteptăm să fie de ordinul zecilor de mii de euro.
  Suntem într-un stres constant. Dumnezeu să fie alături de puiul meu“, este mesajul transmis de mama micuțului.

  „Puiul meu are cancer agresiv pornit de la vezică“

  Medicii din Turcia i-au dau speranței mamei. Copilul se luptă cu cancerul. „Denis are doar trei anișori și are cancer, iar medicii ne-au zis că va muri însă ieri, medicii din Turcia ne-au anunțat că vor lupta să ne salveze copilul. Puiul meu are cancer agresiv pornit de la vezică, rabdomiosarcom, care crește foarte repede și trebuie să înceapă urgent tratamentul pe care îl vor pregăti medicii după ce vor face toate analizele. Costurile exacte le vom afla după ce se fac investigatiile însă știm că vor fi de ordinul zecilor de mii de euro, iar tratamentul va trebui achitat în scurt timp. Vă rog în genunchi să mă ajutați să lupt pentru viața lui. Nu pot să îl privesc cum moare! Are doar trei anișori și este tot sufletul meu!“, a mai transmis femeia
  Cei care vor să îl ajute pe Denis pot face donații în conturile:
  RO33BTRLRONCRT0532233601
  Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
  Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: