spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPovestea fetei care își dorește de ziua ei lemne de foc

  Povestea fetei care își dorește de ziua ei lemne de foc

  O fată de 11 ani, din localitatea Pișteștii din Deal, comuna Scoarța, duce o viață plină de lipsuri. Peste câteva zile va fi ziua ei de naștere, iar tot ce își dorește este o mașină cu lemne, pentru a nu mai suferi de frig. Acum, lemnele sunt băgate în sobă cu mare grijă, pentru a ajunge până la sfârșitul sezonului rece, astfel încât în casă este mai mult frig.

  Câțiva voluntari inimoși s-au oferit să o ajute pe fata care este pasionată de desen: „Am găsit-o pe Gabriela într-o căsuță mică și bătrânească din localitatea Piștești din Deal, Gorj, pictând!

  Dorința ei mi-a dat un fior în suflet și m-a făcut să cred ca tot ceea ce avem noi nu le merităm, ei merită mult mai mult.

  Tatăl Gabrielei muncea la o firmă unde s-au făcut restructurări și a fost dat afară, iar mama este casnică.

  Pe data de 5 Februarie este ziua Gabrielei și ea își dorește ca de ziua ei să primească în dar o mașină de lemne, atât și nimic mai mult, chiar dacă traiul lor este mult mai greu de pe o zi pe alta, trăind decât din alocația ei.

  Vin din nou cu rugămintea la oamenii cu suflet: să facem posibil ca dorința Gabrielei să devina realitate!“, este mesajul trimis pe Facebook de către Daniela Elena Cîrgan, tânăra care a reușit să construiască o casă pentru un copilaș din comuna Văgiulești care trăiește alături de mama sagrav bolnavă și de bunica octogenară.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: